2777
2789
عنوان

لکه بینی در اوایل بارداری کمممممک

69 بازدید | 11 پست
سلام من هفته هشتم رو انشالله فردا تموم میکنم اما چند روز یکبار لکه بینی خفیف دارم ک میاد و قطع میشه امروز ی کم زیر دلم درد میکرد و لک قهوه ای دیدم. هر روزم ی شیاف میذارم،خیلی نگرانم نکنه مشکلی باشه😡😡😡😡
باید خلیل بود و به یار اعتماد کرد،گاهی بهشت در دل آتش نهفته است... . http://omidetallaeeman.mihanblog.com/ خوش اومدی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من تجربه ای ندارم ولی حتما دکتر برو و مسئلرو با دکتر مطرح اینجور خونریزیا یکزره خطرناکه پس ریسک نکن و به دکتر مراجعه کن و استراحت کن
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
اون لکه ها چیزی نیس فقط استراحت کن وچیزسنگین بلندنکن. وشیافتوبزار.. معمولا این لکه هاروخیلیادارن.. نگرانش نباش
من به خدای خودم ایمان دارم.خداجونم ممنون که میخوای به من وهمسری امسال یه نی نی سالم بدی. خدایا حاجت همه بندگانتو برآورده کن . عاشقتم خداجووووووونم