2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تول گیری نکنی خود بخود رفع نمیشه؟ اخه شنیدم یبار ببری دیگ همش باید بری در بیاری تول

ببخشید ولی من شنیدم همش شیادیه ویدیو هم دیدم که بچه رو بردند تول بگیرند موقعی که بیرون می ره تول خود طرف یه چیزی از دهنش تف می‌کنه نه بچه

به نظرم بچه رو از نظر حساسیت، سینوزیت، عفونت قدیمی و این جور چیزا ارزیابی کنید

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
ببخشید ولی من شنیدم همش شیادیه ویدیو هم دیدم که بچه رو بردند تول بگیرند موقعی که بیرون می ره تول خود ...

منم شنیدم.نمیدونم چیکار کنم شک ب دلم افتاد دو دل شدم میگم نکنه تول باشه بچم داره اذیت میشه...اخه چند سری خیار و سیب و اینا خورد طوری ک قشنگ نجویده باشه

منم شنیدم.نمیدونم چیکار کنم شک ب دلم افتاد دو دل شدم میگم نکنه تول باشه بچم داره اذیت میشه...اخه چند ...

ببرش یه متخصص خوب گوش و حلق بینی

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
منم شنیدم.نمیدونم چیکار کنم شک ب دلم افتاد دو دل شدم میگم نکنه تول باشه بچم داره اذیت میشه...اخه چند ...

تول گیر خوب و کاربلد باشه از روی لمس گلو میفهمه چیزی گیر کرده یا نه. اگه نیاز باشه تول گیری میکنه.