2777
2789
عنوان

می‌خوام دامن هامو آتیش بزنم

5142 بازدید | 61 پست

من هیچ وقت تو مهمونیا پیراهن یا دامن نمی پوشم. از وقتی یادم میاد شلوار پوشیدم.

امشب یه مهمونی دعوت بودیم مامانم اصرار اصرار که تو الان دیگه بچه نیستی، باید مثل خانوما لباس بپوشی، الان همه تو رو زیر نظر دارن...

منم خر شدم پوشیدم. یه شومیز با دامن مشکی تا زیر زانو. زیرشم دیگه جوراب شلواری نپوشیدم. رفتیم مهمونی رو مبل نشسته بودم داشتم با یکی صحبت می کردم متوجه شدم یه پسر هیز ۱۶ ۱۷ ساله داره زل زل بهم نگاه می کنه. توجه نکردم. دیدم نه ول کن نیست! نگاش کردم دیدم دو تا چشم داشته دو تا م قرض کرده داره از روبرو پاهای منو نگاه می‌کنه. منم چون عادت نداشتم راحت نشسته بودم...

دیگه نمی تونم بیشتر توضیح بدم. فقط از اون موقع دارم دق میکنم. با مامانم که دیگه حرف نزدم. الان از شدت فشار عصبی خوابم نمی بره! فردام باید برم دانشگاه.

یه چیزی بگید اروم شم 😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

☹😁 حرص نخور ..نپوش دیه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

شما مسئول نگاه هرز بقیه نیستی

اون هیز اگه شلوارم میپوشیدی نگاه مریضشو داشت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب خودت این شکلی لباس پوشیدی، راحت هم نشستی، به اطرافت هم توجه نکردی

چه انتظاری داری؟‌ اونم از پسر‌۱۶ ساله که همینجوری داغه!!

الان چی بگیم آروم بشی؟ 

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

چرا دامن دوس نداری؟اسپرت پسندی؟عزیزم طبیعیه پسر تو اون سن زل بزنه .مردهای پخته زل میزنن اونا جای خود دارن دیگه ... خودتو ناراحت نکن فکرکن اروپا زندگی میکنیم اون موقع هم اینجوری اذیت میشدی؟

ولی پای لخت جلو کدوم پسری بزاری امامزاده میشه بهتر بود جوراب شلواری بپوشی

حالاهم فداسرت اون ادم لباس دیگه هم میپوشیدی یجور نگات میکرد بیخیال اروم باش گذشته رفته

عزیزم حق داری . موقعیت سختی بود 

اما بدون مامانت حرف بدی نزده و دامن ی لباس دخترونه شیک هست 

و توهم  خودتو سرزنش نکن  چون  عادت ب دامن نداشتی و راحت نشستنت  از عمد نبوده 

و اون پسر هم تو سن بلوغ هست   هرچیزی براش ممکنه جلب توجه کنه   حتی ۵سانت از مچ پا . خیلی طبیعیه 

ب نظرم  خودتو سرزنش نکن 

تو این سن ها ازاین چیزا خیلی پیش میاد گلم