2777
2789
عنوان

می‌خوام دامن هامو آتیش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5146 بازدید | 61 پست

حالا اینو بهم بگین: اگه مامانم دوباره گیر داد، دامن با جوراب شلواری بپوشم کمتر جلب توجه می‌کنه یا نه؟ آخه جوراب شلواری، شلوار نیست که! بالاخره نازکه بازم تحریک کننده س! نیست؟

نمی‌دونم یکه از دوستام می‌گفت جوراب شلواری بدتره! والا ما که نفهمیدیم اینا از چی اذیت میشن از چی نمیشن!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا همینن من امروز کاملن لباسم مناسب بود رفتم بیرون اصن پسرا افتضا بودن   واقعن وضشون خرابع

آره واقعاً! اصن میگم چشم ور نمی داشت!!

چطور مگه؟ تیکه اینا می‌نداختن؟

دقیقن همه همینن ب پشه ماده هم دیگه رحم نمیکنن مشکل تو نیستی اونا مریضن، اره بخدا. خیلی هم حرف زشت او ...

وای! خاک تو سرشون!

چرا اینا اینجوری شدن؟ مقصر کیه؟

حالا شما که میگی پوشیده م بودی! پس اینا با دخترایی که بد لباسن چیکار می کنن؟!

حتماً اون حرفا رو عملی می‌کنن! 😏

وای! خاک تو سرشون! چرا اینا اینجوری شدن؟ مقصر کیه؟ حالا شما که میگی پوشیده م بودی! پس اینا با دختر ...

واقعا، مقصر خودشونن مریضن اینا ادم نیستن، اینا اگ بخان

حرفان عملی کنن بری تو گونی هم قایم شی عملی میکنن. در کل ادم باید حواسش باشع پسرا وضشون خرابع  

بنظر من هرطور خودت خوشحال تری لباس بپوش ب فکر نگا بقیه هم نباش اونا مشکل دارن کلن

قبول دارم! ولی اگه شما خودت تو این موقعیت بودی یکی همه جونتو دید میزد چیکار می کردی؟ ناراحت نمی شدی؟ بالاخره یه طرف این قضیه ماییم! نمیشه که بذاریم هر جور دلشون میخواد نگا کنم هر کار دلشون میخواد بکنن! نه؟

وای! خاک تو سرشون! چرا اینا اینجوری شدن؟ مقصر کیه؟ حالا شما که میگی پوشیده م بودی! پس اینا با دختر ...

چی میگی عزیزم تا اجازه ندی کسی نمیتونه نزدیکت شه من حتی شده پسر تو جمع باشه شورتک هم پوشیدم حتی اگه انقد حساسی چادر بپوش پس 

قبول دارم! ولی اگه شما خودت تو این موقعیت بودی یکی همه جونتو دید میزد چیکار می کردی؟ ناراحت نمی شدی؟ ...

چرا والا میشم، ولی چ کنیم وقتی ایقد مریضن مشکل خودشونه.  شما ی لباسی بپوش که باهاش حس بهتری داری اذیت نشی ولی بازم نگا هست