2777
2789
عنوان

راجب سرطان سینه کسی تجربه داره؟

245 بازدید | 21 پست

سلام شب بخیر 

من مادرم زیر سینش یه برآمدگی داره به اندازه یه سکه کوچیک بعد روش مثل یه جوش سر سفید کوچیک داره و سفت هستش برآمدگیه. برای سه شنبه وقت سونوگرافی داره ولی اگه اطلاعاتی دارید لطفا با من در میون بزارید  لطفا . خیلی نگرانم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که هیچیش نباشه ولی یکی از علائمش همین برآمدگی و سفتی توده و دردشه حتما حتما پیگیری کن ...

من شنیدم اگه درد داشته باشه ینی خوبه احتمالا خوش خیمه . مادر منم درد داره 

متاسفانه ۳تا از خاله های من درگیرش شدن

یکی از خاله هام گفت زیر بغلش و بغل سینش درد داشت حس کرد یه غده زیر پوستشه‌دردم داشت بعد سونو و مامو گرافی و نمونه برداری فهمیدن که بله سرطان سینس

دخترش اصرار داشت بره مشهد درمان بشه رفت مشهد و ۴جلسه شیمی درمانی کرد ولی دکتر گفت جواب نگرفتیم دوباره ۴جلسه دیگه انجام داد الانم بعد آزمایشات و این همه دنگ و فنگ غده جابه جاشده اومده رو‌نوک سینش و قراره متاسفانه عمل بشه و کل سینش تخلیه بشه

خاله دومم اول عمل کرد غده رو در اورد بعد ۴جلسه شیمی انجام داد الان داره پرتو درمانی میکنه ب نظرم بهتر جواب گرفته حالش بهتره

اول از همه روحیه‌تو این بیماری خیلی مهمه همه دور مادرتون باشید و همیشه بهش امید بدید

دوم اینکه عمل تخلیه غده اول از همه باید انجام بشه بعد شیمی درمانی و انشاالله نتیجه مثبتی بگیره و‌زود حالش خوب بشه

مادر دوستم داره تخلیه کرد و شیمی درمانی و پرتو درمانی خداروهزار بار شکر الان دو ماهه شفا گرفته و خوب شده

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
مادر دوستم داره تخلیه کرد و شیمی درمانی و پرتو درمانی خداروهزار بار شکر الان دو ماهه شفا گرفته و خوب ...

واقعا استرس دارم امیدوارم چیزی نباشه ولی برآمدگی و درد داره روی سینش مادرم 

من شنیده بودم چند نوع درجه بندی داره سرطان سینه ۱،۲ قابل درمانه ولی ۳ به بالا خیلیی خطرناکه درسته ؟& ...

عزیزم چرا یه راست میگی سرطان،شاید توده خوش خیم باشه و بهش دارو بدن،منم حدودا ۳ماهه که تو هر دوسینم توده وکیست دارم واسه منم درد داره دکتر فعلا بهم دارو داده و گفته ۶ماهه دیگه باید سونو بدم ،زن عموم توسینه هاش ۷تا توده داره و اونم داره دارو استفاده میکنه

واقعا استرس دارم امیدوارم چیزی نباشه ولی برآمدگی و درد داره روی سینش مادرم 

به تازگی مادرشوهر خالمم گرفته از پری روز شیمی درمانی شروع شد اولین جلسه اون یه چیز شبیه غده زیر سینش بود ولی چندین سال بود این غده داشت ولی الان یک ماهه بزرگ شده و درد داره برای همین دکتر دستور تخلیه و شروع شیمی درمانی داد 

به حق امام زمان همه مریض ها شفا بگیرن مادر شما هم مریض نباشه انشاالله هیچ بچه ای مریضی پدر و مادر شو نبینه

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
عزیزم چرا یه راست میگی سرطان،شاید توده خوش خیم باشه و بهش دارو بدن،منم حدودا ۳ماهه که تو هر دوسینم ت ...

ینی خطرناک نیستن اکثرا ؟ امیدوارم با دارو قابل درمان باشه.