2777
2789
عنوان

انگار یه دبه ژل تزریق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 37 پست
تو پاشو همین الان بزن ضرر که نداره  بیرونو بیخی بابا سوزشش خوب شه

زدم،فردا از صبح بیرونم

قشنگ شبیه هما تو پایتخت شدم 😕

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😆😆😆فداسرتتتت ماسک بزن

ارههههه باید ماسک بزنم حتما..نزنم باید به ملت توضیح بدم لبام و کجا ژل زدم که انقد داغونه🫥🤣

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
پیش فاطمه خانوم آرایشگر سر کوچه😆

والا بخدا

حالا فردا میخوان توضیح بدن که چقد تو آرایشگاه ژل زدن اشتباه بوده و اینا

تا دوسه روز سوژه میشم قشنگ🤣

😆😆😆😆😆نشون ندهه

ببینم تا کجا موفق میشم😃