2777
2789

هفت سال پيش گواهينامه گرفتم هم امتحانات آيين نامه هم شهرى رو بار اول قبول شدم رانندگيم عالى بود تا اينكه يكسال بعد باردار شدم. تو دوران بارداريم ترسيدم رانندگى كنم بعدم درگير بچه هام شدم كلا رانندگى رو كنار گذاشتم تا امروز دورهمى بودم خونه مادربزرگم دختر خاله و خالم خواستن جايى برن هى بمن گفتن ما رو برسون منم فكر ميكردم مث قبله ماشين بابامو برداشتم ولى حتى بزور دور زدم چن بار ماشين خاموش شد هى خالم استرس ميداد مواظب باش منم بدتر هول ميشدم همه هم اشنا بودن منو ديدن از خجالتم اب شدم دست و پاهام به شدت ميلرزيد بزور مسلط ميشدم. اخرشم كه رسيديم خونه تو اون جمع كلى مسخره ام كردن و بهم خنديدن هى ميگفتن الكى ميگفته دست فرمونم قبلا خوب بوده دستاش داشته ميلرزيده درصورتى كه خالم خودش خيلى بهم استرس ميداد الان از ناراحتى خوابم نميبره همه هم اشنا بودن ماشين رو خاموش ميكردم خيلى خجالت كشيدم حالم خيلى بده 

وا خب بگو خیلی ساله سوار نشدم عزیزم بااحترام ادمای دورت بیشعورن همین که بعد این همه مدت سالم رسیدی خونه خدا رو شکر کن نباید به ادمی که زانندگی نکرده به صورت جدی. وفقط گواهینامه گرفته اصلا ماشین داد

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شرایطی پیش میاد که آدم دور و بری هاشو و بخصوص حسوداشو بهتر میشناسه

من خودم۵سالع رانندگی میکنم ولی به جرات میگم اگر ۵_۶سال رانندگی نکنم عمرا ریسک کنم و یه دفعه بشینم پشت فرمون

یعنی همین جرات و جسارتت هم خودش خیلیه

اونا هرچی گفتن از سر حسادت بوده تموم این مدت این چیزارو تو دلشون نگه داشته بودن که یه موقع عقده هاشونو خالی کنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نه بابا خودت رو الکی ناراحت نکن،خوب چند سال نشستی پشت فرمون تسلط نداشتی ،دو سه بار دیگه بشینی راه میفتی،غمت نباشه منم جای تو بودم شرایط تو رو داشتم

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...