2777
2789
عنوان

پیشنهاد برادر شوهر

99 بازدید | 13 پست

برادر شوهرم بهم پیشنهاد داده دوست باشیم 

یعنی دارم منفجر میشم 

من اصلا زن سبکی نیستم خیلی فاصله و شئونات و رعایت میکنم ولی نمیدونم چه فکری پیش خودش کرده از شوهرمم کوچیکتره متاهله بچه هم داره 

خودمم دوتا بچه دارم 

یعنی ریدم بهش ولی خنک نشدم چیکار کنم 

پیش هیچکی هم نمیتونم حرف بزنم نه خانواده خودم نه اونا چیکااار کنم

هر هفته هم خونه مادر شوهرمم جمعیم چطوری برخورد کنم باهاش آخه 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
بی محلی
11
91%
آبروشو ببرم
1
8%

اولا سعی کن تا یه مدتی جایی که اون هست نری بهانه بیار و نرو

خونتونم دعوتش نکن تا یه مدت بگذره

جایی هم رفتی و مجبوری دیدیش خیلی سرسنگین باش

سعی کن نگاهشم نکنی

بعضیا ذاتشون خرابه میخوان همه رو تجربه کنن

فقط به بچه هات و‌زندگیت فکر کن که اکه بهش رو بدی خراب شده

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی مزاحمت میشه به شوهرت بگو اگه فقط یه بار کرم ریخته بیخیالش شو کم محلی کن 

دو سه باری بهم پیام داده که بیا چت و از اینا واقعا باهاش برخورد کردم ولی نمیدونم دیدمش شی کنم

حس کردم اگه حرفی هم بزنی ، بعدآ ادعا می‌کنه میخواسته امتحان کنه شما رو  بنظرم کم محلی کن  ...

مدرکی ندارم ترسیدم همه و حذف کردم یعنی چند روزه فقط تو شوک ام

نمیتونم به شوهرم هم بگم میترسم خانواده اش بهم بگن اینجور گفتی رابطه برادرارو بهم بزنی 

دو سه باری بهم پیام داده که بیا چت و از اینا واقعا باهاش برخورد کردم ولی نمیدونم دیدمش شی کنم

به نظرم پیاماشو نگه دار اگه شوهرت واکنش شدید نشون نمیده بهش نشون بده یا به مادر شوهرت بعید نیست به خواسته اش نرسه واست دردسر درست نکنه 

به نظرم پیاماشو نگه دار اگه شوهرت واکنش شدید نشون نمیده بهش نشون بده یا به مادر شوهرت بعید نیست به خ ...

میترسم برعکس جلوه بده و منو مقصر کنه پیاما و از ترس بچه هام پاک کردم که ی وقت نبینن تو گوشیم 

میترسم برعکس جلوه بده و منو مقصر کنه پیاما و از ترس بچه هام پاک کردم که ی وقت نبینن تو گوشیم 

پس فعلا کاری بهش نداشته باش اگه دوباره پیام داد پاک نکن حداقل یه مدرک داشته باش 

مدرکی ندارم ترسیدم همه و حذف کردم یعنی چند روزه فقط تو شوک ام نمیتونم به شوهرم هم بگم میترسم خانواد ...

شک نکن که همینو میگن 

فکر کردی زیر بار میرن ؟ 

یه جوری اسکرین شات های رو نگه دار 

بنظرم فعلآ بی محلی کن، دیدی ول نمیکنه نگه دار مدرک 

هرچند جنبه مردا فرق داره ، من ب شوهرم گفتم دوست دارم اینقدر باهات راحت باشم که کسی مزاحم شد اول به تو بگم 

برگشت به من گفت تا تو جراغ سبز ندی کسی مزاحم نمیشه که 

خیلی طول کشید تا ذهنیتش رو عوض کردم 

الان بعد سه سال میاد میگه آره مرده عوضی بود 

،

شک نکن که همینو میگن  فکر کردی زیر بار میرن ؟  یه جوری اسکرین شات های رو نگه دار  ...

آره واقعا خانواده شوهرم یعنی بچه هاشون قتل کنن بازم پشت بچه هاشونن 

شوهرم هم جرات نمیکنم بگم خون راه میندازه بفهمه به من اعتماد داره ولی برادرره و میکشه باد حونوادش بگن خودت مقصر بودی واقعا تو گل گیر کردم

یاد یه جریانی افتادم که خدا نکنه سر کسی بیاد 

یکی از فامیلامون تعریف میکرد که با پسر کوچیکش تنها بودن که برادرشوهره مجردش میاد خونشون ، این خاک بر سر هم تحریک میشه و می‌خواسته به زنداداشش تعرض کنه ، خانومه می‌گفت من با وحشت دویدم زیر زمین و درو قفل کردم ، بعدا هم به شوهرش نتونست بگه ولی پدرشوهرش مرد خوبی بود و به اون ماجرارو گفته بود، پدرشوهره هم حال پسرشو گرفته بود و به کسی هم نگفته بود 

همه چی درست میشه