2777
2789
عنوان

ازمون مقطع دکتری

377 بازدید | 25 پست

سلام دوستان گلم برای ازمون چقدر اماده اید، مقاله و پژوهش علمی تون اماده هست؟مدرک زبان دارید؟تا ترم چند مهلت ارائه مدرک زبانه؟من برای مصاحبه اش خیلی نگرانم باید در مورد رشته و پایان نامه انگلیسی گزارش داد درسته😕

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی برای هیئت علمی شدن چه اطلاعاتی دارین؟ارزش داره اینعمهزحمت؟شرایط سنی هم داره انگار.من فقط برای سراسری میتونم بخونم نزدیکترین هم دانشگاه تهرانه کهفکر کنم غول بزرگ مصاحبه نتونم از پسش بربیام😑

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
ایران یا خارج

عزیزم خارج که رویایی بیش نیست برام🫡

چی شده؟؟  هنه اینارو واسه پی اچ دی میخواد؟؟

بله عزیزم😭

انشالله همه رویاهات به واقعیت بپیوندن

فدای قلب مهربونت عزیزم همچنین برای شما🥰🥺