2777
2789
سلام دخترم یازده سالشه دندونشو ارتودنسی کردیم ،ازدیروز خیلی اذیت میشه . نمیتونه غذا بخوره 😩 دهانش درست بسته نمیشه 😩 خیلی درد داره 😩 کسی هست کمک کنه؟؟؟ د
چرا انقدر زودارتدنسی کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مسکن بهش میتونین بدین،دختر من هم همین طور بود بعد از چند روز عادت میکنه دردش کم میشه و یاد میگیره چطور میتونه غذا بخوره
همیشه سکوتم به معنای پیروزی تو نیست،گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بیصدا باختی...
همونجوریه اصن نمیشه دندوناتو رو هم بذاری، فرنی،سوپ،شیربرنج بده بهش حدود1 ماهی طول میکشه درد بره بعدشم باز هربار بره دکتر،برا2/3 روز درده
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اخه بعدکه دندونای عقلش دراومدممکنه بازکج بشن
عادت میکنه عزیزم پس فردا بزرگ شد دعاتون میکنه براش توضیح بده که ذوق کنه و به ذوق مرتب شدن دندوناش تحمل کنه.سوپ مقوی براش درست کن مسواک و دهانشویه هم انجام بده البته دهانشویه اگه دکتر بهش داده استفاده کنه اگه نه آب نمک کم کم عادت میکنه بهش.متحرکه ارتودنسیش یا ثابت؟
برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
فعلا باید تحمل کنه اگه خیلی درد داره یه مسکن ساده بده،تا چندروز براش سوپ بپز غذای سفت نخوره به دندوناش فشار بیاد تا یه هفته اول دردش زیاده بعد کم کم از بین میره
❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
دندون هاش خیلی ایراد داشت ؟؟؟من پسرم خیلی دندوناش نامرتبه ولی تاخیر در رشد داره و دندونای دایمی در نیومدن هنوز
همیشه سکوتم به معنای پیروزی تو نیست،گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بیصدا باختی...
٤-٥روز درد داره. خوب میشه. مسکّن ندادن بهش؟ اشکال نداره. عوضش بعدا دندوناش خوشکل میشه. من دیر رفتم.١٣سالم بود رفتم. کفتن حالا باید وایسی تا بعد بریود. یا زودتر باید میومدی. خوب کردی زود بردیس. بعدا رو اعتماد به نفسش تاثیر میذاشت. نکران نباش. خوب میشه.
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )