2777
2789

نه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن 

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

جایگزین کیک نه

پس برش کیک چی میشه؟

برای شیرینی هم چینشش مناسب نیست تهش برای تعارف کردن باید دوباره جور دیگه‌ای بچینی چه کاریه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام جایگزین نه باید به عنوان دیزاین تکمیلی کنار کیک تولد باشه من درست کردم. خیلی تو عکاسی جلوه ...

ماکتش را چه قدر خریدی؟

هزینه حدودی اش را میشه بهم بگی

ماکتش را چه قدر خریدی؟ هزینه حدودی اش را میشه بهم بگی

منظورتون پایه برج هست؟

خودم درست کردم.

اما پایه یونولیتیش هست دو سایزه ۴۵ و ۷۵

دوتاتم که هزینش کلا میشه حدود۴۰تومن برای ۲۰عدد

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ممنون میشه بهم بگی چه جوری درست کردی؟ دونات را خودت پختی؟

بله

یه زیر کیکی یا کف کیک نیاز دارید

یه مقوا رنگ تمتون

از مقوا یه قیف شکل اندازه سایزی که میخواین در یارید داخلش رو پر از لایکو یا پنبه کنید

قیف و بزارید روی زیر کیک و کل کارو با سلفون بپوشونیدو چسب بزنید.

روی قیف رو با خلال دندون جا بذارید برای وصل دونات ها

فضاهای خالی هم با تمتون پر کنید

من تم تولد جنگل بود براهمون از برگ استفاده کردم.

دوناتم خودم پختم

بستهبه تمم سطحشو با شکلات شاین کردم قهوه ای درختی بشه رنگش

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود