اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره میدونم گفتم گیاهی باشه کمک کنه به لاغری و بی ضرر باسه
کلا مصرف نکنه بهتره
بالاخره یه تاثیر داره دیگه
اگه نیازه ببرید پیش پزشک که اون تجویز کنه
خیالتون هم راحت باشه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
دختر عموی من خیییلی چاق بود ۸۰ کیلو بود بعد تازه قدشم کوتاه بود اصن همه جاش افتضاح زده بود بیرون.
ولی اراده کرد و بدون اینکه بره دکتر خودش تو خونه ی برنامه نصب کرد و تو خونه شروع کرد ورزش کردن رژیم غذایی هم گرفت. ی سال زمان گذاشت و ۲۰ کیلو کم کرد. الان انقد هیکلش خوب شده همچنان ورزش میکنه تا دوباره چاق نشه