2777
2789

دارو لاغری رو الکی مصرف کردن خیلی ضرر داره

اصلا بدون تجویز پزشک مصرف نکنید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم گفتم گیاهی باشه کمک کنه به لاغری و بی ضرر باسه 

کلا مصرف نکنه بهتره

بالاخره یه تاثیر داره دیگه

اگه نیازه ببرید پیش پزشک که اون تجویز کنه

خیالتون هم راحت باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اینجا ی خانمی گفت بارهنگو نعناخشک دمنوششو بخور دو روزه دارم میخورم انگار یکمی اشتهام کم شده خواستی اینو امتحان کن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
م لقمه میزارم  ولی اونجا من نیستم میخره یا دوستاش میدن به من میگه نه نمیخرم ولی میدونم میخره ی ...

اهان در اون مقدار مهم نیس 

مثلا چاییشو با خرما بخوره 

میوه شیرین مصرف کنه 

کیک با شیره خرما بخوره 

اینجور هم مقویه وهم اینکه سالمه 

ولی از فکر دارو بیا بیرون فقط وزنشو کنترل کن

تنها راهش رژیم و ورزشه

دختر عموی من خیییلی چاق بود ۸۰ کیلو بود بعد تازه قدشم کوتاه بود اصن همه جاش افتضاح زده بود بیرون.

ولی اراده کرد و بدون اینکه بره دکتر خودش تو خونه ی برنامه نصب کرد و تو خونه شروع کرد ورزش کردن رژیم غذایی هم گرفت. ی سال زمان گذاشت و ۲۰ کیلو کم کرد. الان انقد هیکلش خوب شده همچنان ورزش میکنه تا دوباره چاق نشه

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!