2777
2789
عنوان

🥺یه کمی حرف بزن دردت بجونم

103 بازدید | 9 پست

خدا جونم چرا جوابمو نمیدی میدونم ازم دلخوری😭😭😭

دارم دق میکنم قلبم کشش این همه غم و نداره 🥺😭😭

من بنده بدی ام تو که خدای مهربونی هستی بیا دستمو بگیر بی پناهم نکن😭😭😭 بجز تو به کی رو بندازم منکه دار و ندارم تویی خداجونم تا حاجتمو ندی تا جونی تو تنمه زار میزنم شاید دلت برام سوخت 😭😭😭😭😭😭😭

https://uploadkon.ir/uploads/895910_23Mehdi-Rasooli-Yekami-Har-Bzn-320-.mp3

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

میشه برام یه صلوت مهمونم کنید خاهرا یکم امشب آرامش بگیرم 😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهترین دوستمونه رفیق، همیشه هست لازم نیس موقع حرف زدن و درد و دل کردن باهاش نگران این باشی که مسخرت بکنه یا حرفات و به کسی بگه....

خدا خیلی مهربونه خیلی مطمئنم الان داره نگات میکنه و لبخند میزنه و میگه غصه نخور من هستم 😊🥺❤

خدا بهترین دوستمونه رفیق، همیشه هست لازم نیس موقع حرف زدن و درد و دل کردن باهاش نگران این باشی که مس ...

کاش یبار بیاد تو خابم بهم یکم امیدواری بده کاش 😭

کاش یبار بیاد تو خابم بهم یکم امیدواری بده کاش 😭

تو بیداری حسش نمیکنی؟ لازم نیس بیاد تو خوابت فقط صداش کن اونم سریع حواسش و جمعت میکنه عزیزم

برو سر سجاده و نماز بخون و وارد محفلش شو 

یا قران بخون و با آیه هاش انس بگیر 

دلت آروم میگیره❤ 

خودم بعضی وقتا میگم کاش میشد خدایا بیای و بغلم کنی موهام و نوازش کنی و بگی بنده من غصه نخور من هستم و واقعا بعدش وجودش و حس میکنم 

فقط به خدا نزدیک شو و باهاش رفیق شو برات سنگ تموم میزاره

تو بیداری حسش نمیکنی؟ لازم نیس بیاد تو خوابت فقط صداش کن اونم سریع حواسش و جمعت میکنه عزیزم برو سر ...

آجی بخدا هر روز نمازمو میخونم ۲۶ روزه یه مشکل دارم عین ۲۶ روز و زار زدم اما هنوز .......آبروم در خطره 

مرگمو دارم زندگی میکنم اینروزل دعام کن آبجی 😭

آجی بخدا هر روز نمازمو میخونم ۲۶ روزه یه مشکل دارم عین ۲۶ روز و زار زدم اما هنوز .......آبروم در خطر ...

قشنگم خدا آبروی بنده هاشو حفظ میکنه غصه نخور بسپار به خودش ان شاءالله حل میشه 🤲🏻🤍

چشم برات صلوات میفرستم 

❤الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ❤

ان شاءالله حل بشه مشکلت 

قشنگم خدا آبروی بنده هاشو حفظ میکنه غصه نخور بسپار به خودش ان شاءالله حل میشه 🤲🏻🤍 چشم برات صلوات ...

ممنونم عزیز دلم 

ایشالا حاجتمو بگیرم میایم تاپیک میزنم تگت میکنم تو شادیمم سهیمت میکنم عزیزدلم  ممنونم که برام وقت گذاشتی❤️❤️