2777
2789
عنوان

امشب خیلی گریه کردم

17 بازدید | 7 پست

کسی رو که دوسش دارم بیمارستانه توی کما الان دو ماه رد شد تصادف کرده بود فکر نمیکردم انقدر طولانی بشه نمیتونم برم ببینمش خانوادش دوس ندارن امشب خیلی گریه کردم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی  چ کنم چرا خدا برای آدم این جوری میخواد چرا ادم چشمش به اتفاقای خوب خشک میشه اما نمیشه هر روز با امید بیدار میشم توی صفحه ای که دو ماهه آنلاین نیست هر روز باهاش حرف میزنم هر دقیقه  اما امشب خیلی کم آوردم بغضی توی گلوم بود ک با گریه هم خالی نمیشد برای دلم و برای سلامتی اون دعا کنید 

عزیزم🫂💚انشالله به زودی حالشون خوب میشه 

مطمئن باش اون بالای سری حواسش بهت هست:)

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم گریه کردم با خوندن متنت انشالله دوباره بیاد پیشت و بیای بگی فردا روز عروسیمه باهاش امین

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

منم تقریبا هرروز وهرشب کارم گریه س،حتی الان هم که عروسی یه داداشمه درحال ناراحتیم...به خاطررفتارهمسرم.میدونم آخرش این عروسی روتبدیل به دعواودلخوری میکنه چه باخودم چه بابقیه...خیلی نگاران وخسته م

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین