2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تزریقی گرفتم سفتریاکسون با سفازولین  قبلشم بخاطر یچیز‌دیگه اموکسی سلین با دوز بالا میخوردم& ...

من آزیترو مایسین میخورم تاثیر داره؟

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
گوش من چند بار اینجوری شده چون گوشم قارچی شده هی گوش پاکن میکردم توش میخاروندم عفونت میکرد

من اگزما داشتم بخاطر اون اینطوری شدم خوب نمیشههه خسته شدم دارم روانی میشم 

اولش انقدر درد کشیدم ک‌مردم 

طفلک ۱۴ روز‌درگیر بوده .... خیلی سخته

اره خیلی زجر کشید ۲۰کیلو بود در عرض دوهفته شد ۱۷

خدا لعنت کنه دکتر اطفالو که از اول نگفت ببریدش متخصص گوش سفکسیم ،۶تاجنتامایسین تزریقی ،اموکسی سیلین به خوردش داد اخرم خوب نشد

گوش من چند بار اینجوری شده چون گوشم قارچی شده هی گوش پاکن میکردم توش میخاروندم عفونت میکرد

میخارید گوشت؟

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
اره خیلی زجر کشید ۲۰کیلو بود در عرض دوهفته شد ۱۷ خدا لعنت کنه دکتر اطفالو که از اول نگفت ببریدش متخ ...

عزیزم فک کنم دوره اش باید طی بشه دیگه از این انتی بیوتیکایی ک‌من گرفتم قوی تر نمیشه اما بازم گوشم کره. امشب میخام اموکسی کلاو بخورم . جنتامایسین قطره نداده بود ؟ 

چرا نمیری دکتر؟ اموکسی کلاو بخور 

رفتم یک بار فقط دارو داد گف تو گوشت چیزی نیست دارو رو‌بخور خوب نشدی بیا منم خوردم ولی من تو گوشم پر بود رفتم دکتر عمومی شست و‌شو داد  بعد از اون دوباره حس میکنم پره ولی خیلی میخارع میخارونم کیپ میشه  خیلی عذابم 

رفتم یک بار فقط دارو داد گف تو گوشت چیزی نیست دارو رو‌بخور خوب نشدی بیا منم خوردم ولی من تو گوشم پر ...

ببین هرچقدر بخااااره نباید دستتم بهش بزنی اصلا دست نزن اگه پوسته ریزی داری برو متخصص پوست . بازم برو پیش گوش وحلق بینی 

عزیزم رفتم بستری شدم من سفتریاکسون زدم عفونتش زد ب استخون الان درد ندارم ولی کیپه. چند ماه طول کشید ...

یک دوره ی سه ماهه و سه ماه هم تحت نظر دکتر بودم

هر ماه میرفتم کلینیک دکتر چک می کرد البته به سن هم ربط داره سنم کم بود ترمیم شد بله مثل قبل می‌شنوم خداروشکر