من تزریقی گرفتم سفتریاکسون با سفازولین قبلشم بخاطر یچیزدیگه اموکسی سلین با دوز بالا میخوردم& ...
من آزیترو مایسین میخورم تاثیر داره؟
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
گوش من چند بار اینجوری شده چون گوشم قارچی شده هی گوش پاکن میکردم توش میخاروندم عفونت میکرد
میخارید گوشت؟
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
اره خیلی زجر کشید ۲۰کیلو بود در عرض دوهفته شد ۱۷ خدا لعنت کنه دکتر اطفالو که از اول نگفت ببریدش متخ ...
عزیزم فک کنم دوره اش باید طی بشه دیگه از این انتی بیوتیکایی کمن گرفتم قوی تر نمیشه اما بازم گوشم کره. امشب میخام اموکسی کلاو بخورم . جنتامایسین قطره نداده بود ؟
رفتم یک بار فقط دارو داد گف تو گوشت چیزی نیست دارو روبخور خوب نشدی بیا منم خوردم ولی من تو گوشم پر بود رفتم دکتر عمومی شست وشو داد بعد از اون دوباره حس میکنم پره ولی خیلی میخارع میخارونم کیپ میشه خیلی عذابم