2777
2789

حدودا یک سال و نیمه درد معده دارم و به دور ناف هم میزنه. آندوسکوپی ورم معده تشخیص داد . تو سونو هم سنگ صفرا مشخص شد.میخوام بدونم ورم معده جدا از صفرا هست یا خود سنگ صفرا باعث ورم معده میشه

سلام عزیزم 

صفرای تولید شده در کبد ،10درصدش وارد خون میشه و به جریان خون در رگ ها کمک می‌کنه و 90درصد مابقی وارد کیسه صفرا میشه و به هضم چربی هایی که در معده هضم نشدن و وارد اثنی عشر شدن ،کمک می‌کنه و اگر صفرا زیاد باشه در کیسه صفرا به صورت سنگ در میاد و توی طب سنتی توصیه میشه که کیسه صفرارو به هیچ عنوان در نیارید

فردی که کیسه صفرا نداشته باشه این صفرای اضافی به معده می‌ریزه وباعث زخم معده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از وقتی که برام گذاشتی

خواهش می کنم عزیزم

ماهر ده روز یکبار یک پاکسازی تخصصی روده داریم با رژیم ناشتا و دستورات غذایی و چند تا لینت 

برای بهبود مشکلات گوارشی و حتی پوستی 

اگر راهنمایی خواستید بهم درخواست بدید 

بابونه و رازیانه مخصوص مشکلات ورم روده و گوارشه من برا مادرم گرفتم،خیلی بهتر شده

نمیدونم شما در چه وضعیتی هستین،اما وقتی روده خشک میشه و در حرکت کردن مواد زائد تنبل میشه اینجوری ورم میکنه

اگه نون زیاد میخورین خیلی کمترش کنید،نون باعث خشکی روده میشه،همراه با غذا های سبک حتما روغن زیتون بخورین،روی ناف حالت دورانی مخالف عقربه های ساعت روغن زیتون بریزید ماساژ بدین همچین رو معده

بابونه و رازیانه مخصوص مشکلات ورم روده و گوارشه من برا مادرم گرفتم،خیلی بهتر شده نمیدونم شما در چه ...

تو آندوسکوپی یه مقدار کم ورم معده داشتم.روده مشکلی نداشت .مشکلم درد خفیف تا متوسطه.تازه جواب آزمایشاتم حاضر شده باید ببرم دکتر ببینم چی میگه.احتمالا دردم به خاطر سنگ صفرام باشه