ریاضی رو چطور بخونم برا کنکور؟ از درسنامه دارم میخونم ولی بازم نکات خارج از کتاب رو بلد نیستم. یعنی همون نکاتی که داخل درسنامه ست( اون چیزایی که توی کتاب اومده بلدم ولی خارج از کتاب نه)
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل اینکه مبحثی رو بخونی مبحث های مرتبط با اون رو مرور کن
#کاربر آقا #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز... #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی... #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من... #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...#باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...#پی رویام با تلاش زیاد از حدو...
[QUOTE=316986010]بنظرم لازمه که فیبم ببینین برای ریاضی یا کلاس بری تا بتونی مفهومی یاد بگیری[/QUOTپشت کنکوریم. وقت ندارم. ضعیف هم نیستم ولی بازم نمیدونم چرا اینطوره
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.