2777
2789
عنوان

ممکنه همسرم گل بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 30 پست

چجوری قبول میکنین با همچین مردی ازدواج کنین سیگار مشروب تا ظهر بخابه  کسی ک زن میگیره باید همه این چیزا رو بذاره کنار اینا بعدا مشکل ساز میشن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه منم رفیق بازم منم خیلی رفیقای دختر دارم که چون سنمم کمه همشون مجردن دوستام و دوس پسر دارن ولی اه ...

عزیزم شما رفیق باز نیستی. فقط رفیقای زیادی داری که همشون موجه و سالمن.

ولی خودت گفتی دوستای شوهرت گل باز و مشروب خور و اهل دور  دورن از عصر تا شب یعنی بیکارن و ولگردی میکنن کل روز..

بعدش دخترا هیچوقت کارایی که اینجور پسرا توی جمعاشون انجام میدن رو انجام نمیدن.

اره خیلیی برام وقت میذاره خیلی بهم اهمیت میده همه جا منو میبره تفریح گردش کمک همه چی رابطه جنسی عالی ...

اونایی که مصرف کننده هستن یا مشروب انقد میخورن که مست بشن دیر ارضا میشن

مشروب خیلی کم میخوره  کارم میگفت با باباش کار میکنه من که باهاش زندگی نکرده بودم اومده بود خوا ...

مشروب کم معنی نداره. سیگار کم معنی نداره

هر تقی به توقی بخوره واسه اروم شدن زیاده روی میکنن.

مشروب کم معنی نداره. سیگار کم معنی نداره هر تقی به توقی بخوره واسه اروم شدن زیاده روی میکنن.

راست میگی واقعا نمیدونم الان چی کار کنم 

میگم با مادرپدرم حرف بزنم اونا هم غیرتین سری عصبانی ممکنه بشن 

از یه طرف میگم با مادرپدرشوهرم حرف بزنم از یه طرف میبینم مادرشوهرم که رفیقه مادرم بود سر مادرمو کلاه گذاشته یه جورایی اخه میگفت همه کاره ی اون کار پسربزرگمه ولی الان میبینم اینا همش میخورن و میخوابن و همه زحمتا رو باباعه میکشه 

از نظر مالی خیلیی پولدارنا و هیچی برام کم نمیذارن ولی مسائلی هست که خیلیی داره منو میترسونه و تا حل نشن مثه خوره مغزمو میخورن 

عزیزم شما رفیق باز نیستی. فقط رفیقای زیادی داری که همشون موجه و سالمن. ولی خودت گفتی دوستای شوهرت گ ...

راست میگی حتی یکی از دوستاشو من دو بار با دو تا دوس دختر مختلف دیدم و عصبانی شدم اینقدر با پسره بد حرف زدم که دوس دخترش فهمید این خیانت میکنه به شوهرمم گفتم خیلی عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف نمیشه اصلااا با شوهرم حرف بزنم چون یه بار کارشو گفتم تا سه روز اینقدر با من بحث کرد و منو خیر سرش توجیه کرد که توجیه هم نشدم ولی دیگه به خاطر بحث زیاد مجبور شدم حرفشو تایید کنم که دیگه با خودم گفتم عجب غلطی کردی اصن گفتی کار زینب 

راست میگی واقعا نمیدونم الان چی کار کنم  میگم با مادرپدرم حرف بزنم اونا هم غیرتین سری عصبانی م ...

ببین عزیزم من نمیدونم چند سالته یا من ازت بزرگترم یا کوچیکتر..

ولی یه نصیحت از من به تو... خودتو هیچوقت گول نزن.

نگو اینا پولدارن. من که نیازام تامینه. این که منو تفریح میبره. مشکل خاصی ندارم. و.....

شما ازدواج بکنید و شوهرت بیکار باشه و پول زندگیتونو باباش بده خیلی فاجعه س.... اومدیم و یبار شوهرت با باباش حرفش شد بهش پول نداد. یا با خانوادش به مشکل خوردی و اون مجبور بشه بین تو و اونا یکیو انتخاب کنه و بخاطر پولشون اونا رو انتخاب کنه. یا مصرف سیگار و مشروب و احتمالا گلش رو زیاد کنه. معتاد بشه بیوفته گوشه خونه، پولشم که باباش میده... و هزاران مشکل دیگه.

اونوقت چیکار میکنی؟؟

پسری که شغل نداره، به کارش تعهد نداره... چجوری میخواد به تو تعهد داشته باشه؟؟ اصلا تعهد رو بلده؟؟؟ میدونه احساس مسئولیت چیه؟

نمیدونم معیارات چی بوده که انتخابش کردی ولی درست تصمیم بگیر.

فکر کن و به خانوادت بگو. ایشالا حمایتت میکنن.

اره خیلیی برام وقت میذاره خیلی بهم اهمیت میده همه جا منو میبره تفریح گردش کمک همه چی رابطه جنسی عالی ...

خودش مشکل جنسی پیدا کرده،کسی که مواد مصرف می‌کنه یواش یواش از سر چشمه خشک میشه

راست میگی حتی یکی از دوستاشو من دو بار با دو تا دوس دختر مختلف دیدم و عصبانی شدم اینقدر با پسره بد ح ...

این دوستاشم واقعا دوستای ناباب هستن

و دوست خیلی روی ادم تاثیر داره

نمیشه گفت مهم نیستن

اصلا میگن کسیو میخوای بشناسی دوستاشو ببین

زیاده رویش اعتیاد میاره تفریحیش مشکلی نداره فقط باید درباره گل کشیدنش خیلی حواسش باشه چون مشکوکه&nbs ...

فکر میکنید مشکلی نداره کمی تحقیق کنید ممکنه تفریحیشم بشه اعتیاد

یه سرچ در مورد عوارض الکل بکنید...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
فکر میکنید مشکلی نداره کمی تحقیق کنید ممکنه تفریحیشم بشه اعتیاد یه سرچ در مورد عوارض الکل بکنید...

نیاز ب سرچ نیست همسر خودمم میخوره با داداشام و فامیلاش ولی چند ماهی ی بار دورهمی یا نهایت خیلییییی زیاده روی کنن ماهی ی بار و کلا فامیلام همه میخورن ولی هیچکدوم اعتیاد پیدا نکردن بهش ک بخوان همیشه بخورن فقط تو دورهمیا و هیچوقتم مشکلی پیش نیومد ولی اونی ک زیاد میخوره اون بده حالا شوهر اسی و ما نمیدونیم زیاد میخوره یا تفریحی ولی اینکه همش با رفیقاشه از همه چی بدتره