معذرت میخوام خانوما من دیشب تخم مرغ خوردم مسموم شدم از ۶ صبح تاحالا حالت تهوع دارم یه راه بگید غیر از انگشت کردن تو حلق بتونم بالا بیارم خیلی حالم بده
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب ساعت ۱۲ هم خورده باشی.الان ۱۴ ساعته ک اون تو هس.چیزی ازش نمونده
اسید معدم میاد بالا ولی نمیتونم بالا بیارم همش عق میزنم
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
من استاد مسموم شدن بودم ی راهی پیدا کردم دیگه چند ساله مسموم نمیشم ، الان دوتا بطری آب بزار کنارت هی تند تند آب بخور و دسشوییت گرفت هی برو دسشوی ، تا چند ساعت دیگ خوب میشی قوووول میدم آب بخور هی
من استاد مسموم شدن بودم ی راهی پیدا کردم دیگه چند ساله مسموم نمیشم ، الان دوتا بطری آب بزار کنارت هی ...
مرسی عزیزم