2777
2789

فرض کنین اون دعوا راه بندازه کلیییی بد و بیراه و حرفای زشت به شما و خانوادتون بگه شما رو پیش جاری که دشمنتونه کوچیک کنه.. دشمن به شاد کنه شما رو.. و..... بار اولشم نباشه ک اینجوری میکنه 

حالا فرض کنید خودش پاشه بیاد خونتون اشتی کنه و درخاست کنه ک دوباره با هم خوب باشین شما قبول میکنید؟ من اشتی کردم ولی بهش گفتم دیگه هیچ وقت رفت و اومد نمیکنم باهات... فقط اگه جایی دیدمت سلام علیک... 

اینم اضافه کنم ک مشکل اعصاب داره دارو میخوره و فوق العاده زبونش نیش داره... 

امشبم همه مونا دعوتمون کرده تولد بچش.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درو باز نمیکردم که بیاد تو خونم اعصاب و دل من کاسه بشقاب ننه ش نیس که هی بزنه داغون کنه بشکنه بازم بگم فدا سرت

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نه میرم خونش نه باهاش حرف میزنم جز سلام

خودتو کوچیک نکن

تو فوش خوردی باز تو بری خونشون عمرا

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ب شوهرم گفتم تو اگه میخای بری برو من نمیام.. گفت هر طور دوس داری آیا بزارم شوهرم بره؟ 

حقیقتا بهت ربطی نداره ک شوهرت بره یا نره 

تو میتونی فقط برا رفتن یا نرفتن خودت تصمیم بگیری

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ب شوهرم گفتم تو اگه میخای بری برو من نمیام.. گفت هر طور دوس داری آیا بزارم شوهرم بره؟ 

بزار شوهرت بره نزاری دعوا راه میندازه تلافی میکنه بعدا سر خانواده خودت

بگو ولی توطئه بچینید علیهم یا پشتم زر بزنید از دم تیغ میگذرونمتون😂😁

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
درو باز نمیکردم که بیاد تو خونم اعصاب و دل من کاسه بشقاب ننه ش نیس که هی بزنه داغون کنه بشکنه بازم ب ...

راستش در باز بود اومد داخل با اون یکی خاهرشوهرم و شروع کرد بگه من عصبی شدم و فلان و ما باید اشتی کنیما گفتم دیگه فقط در حد سلام علیک 

اره منم ب شوهرم گفتم اگ میخای بری برو... من نمیام گف باشه

دیگه بهش نگو ک تو نباید بری تو فلان نباید کنی تعیین تکلیف نکن چون اونجوری این حس بهش دست میده ک تو داری از خانوادش دورش میکنی و ... 

همونجوری ک تو گفتی نمیای قبول کرده تو ام اگر‌گفت میرم بگو برو گفت نمیرم بگو نرو 

کلا دخالتی نکن بزار خودش تصمیم بگیره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

راستش در باز بود اومد داخل با اون یکی خاهرشوهرم و شروع کرد بگه من عصبی شدم و فلان و ما باید اشتی کنی ...

نمیدونم اگه همسرت پشته همون سر سنگین در حد سلام علیک ۲ بار به روش بخندی باز همون اش همون کاسه س

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بنظر من شوهرتم نباید بره چون خواهرش به زنش توهین کرده

من که شوهرم اینجوریه اولا اجازه نمیده کسی بی احترامی کنه دوما اگه بکنه قطع رابطه میکنه تا عذرخواهی کنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بنظر من شوهرتم نباید بره چون خواهرش به زنش توهین کرده من که شوهرم اینجوریه اولا اجازه نمیده کسی بی ...

شوهر منم اجازه نمیده توهین کنن اما روزی ک دعواها اتفاق افتاد مسافرت کاری بود بعدشم ک اومد با خاهرش بحث کرد ک چرا من نبودم اینجوری کردی... اما حالا رو نمیدونم بره یا ن من بهش گفتم میخای بری برو من نمیام گف باشه 

شوهر منم اجازه نمیده توهین کنن اما روزی ک دعواها اتفاق افتاد مسافرت کاری بود بعدشم ک اومد با خاهرش ب ...

امیدوارم نره چون با این کارش داره میگه اشکال نداره به زنمم توهین کردین عیب نداره 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️