2777
2789
عنوان

اگه با خواهر شوهرتون دعواتون بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 19 پست
امیدوارم نره چون با این کارش داره میگه اشکال نداره به زنمم توهین کردین عیب نداره 

نمیدونم والا بمن هم برگشت گفت تو کار خوبی کردی تو دعوا جوابشو ندادی این مریضه بزار پای مریضیش و مشکل اعصابش... گفت اگه سالم بود حسابشو میرسیدم اما چیکار کنم ک مریضه.. 

خب شما که نگفتی موضوع چی بوده ما از کجا بدونیم حق با کیه؟صرفا با دانستن اینکه یه عروس و یه خواهرشوهر دعوا کردن که نمیشه نظر داد

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما که نگفتی موضوع چی بوده ما از کجا بدونیم حق با کیه؟صرفا با دانستن اینکه یه عروس و یه خواهرشوهر ...

دوتا تاپیک قبل تر گفتم.. همسرم ک مسافرت بود اومد گفت حالا ک داداشم نیست نری شیطونی کنیا گفتم بله؟ گفت من شوخی کردم گفتم اخه اینکه شوخی نیست حرف زشتیه گفت ن شوخی بود گفتم تو کلا عادته هرررررچی ک دلت میخاد میگی و یه شوخی بود میبندی بهش.. خلاصه من دلخور شدم چون بار اولشم نبود همیشه هر چی دلش میخاد میگه و میگع شوخی بود.. گذشت و هفته ی بعدش اومد گفت برو به ننه بابات نگاه کن بعد واسه خانواده من کلاس بزار..تو بابات فلانه مامانت فلانه.. پسرم رفته بود خونه پدرشوهرم گرفته بود بچم و بیرون کرده بود.. دلیلشم این بود ک چرا از حرف من ناراحت شدی حتما چیزی بات بوده ک از شوخی من ناراحت شدی..خودش این شر و درست کرد خودشم اومد آشتی کنه من اشتی کردم اما تا ابد نمیرم و بیام بار اولش نیس منا ناراحت میکنه اخه چقد بزارم ب حساب مریضیش و هیچی نگم

دوتا تاپیک قبل تر گفتم.. همسرم ک مسافرت بود اومد گفت حالا ک داداشم نیست نری شیطونی کنیا گفتم بله؟ گف ...

متاسفانه دهنش چفت و بست نداره متوجه نیست چی میگه

شما هم کار درستو میکنی باهاش بد نباش ولی ارتباط هم نداشته باش 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.