2777
2789

اعتماد کردم

از اعتمادم سو استفاده کرد

خبرمرگش انشاالله..ب زمین گرم بخوره تا نتونع بلند ش..

برا امضام صلوات میفرستم عزیزم 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگی از طرف یه فایل اشنا چندین بار تعارض دیدم.خودش و داداشش.هنوز خیلی برام سنگینه و خیلی روزا یاد اتفاقات بعدش که از سمت خونواده بود میوفتم ،رسما میمیرم

از ناعدلاتی مردم ک چقد انسانهای دو ورت میتونن دو رو باشن و همیشه طرف ناحقی رو میگیرن وبا چشم خودشون همه چیو دیدن ک حق باکیه وناحق با کیه مردم فقط در ظاهر بات خوبن ولی ی جای خوبش اینکه دیگه مطمئن شدی ادمای اطرافت چی هستن 

به کی اعتماد کردی؟ چی کار کرد؟

خاستگارم بود نمیخاستمش ..برا ایکع گورشو گم کنه گفتم یکی دیگرو میخام ...گوشیمو هک کرد شمارشو برداشت براش زنگید کلی دروغ گف ک من باهاش رابطه داشتم و خیلی جاها صداگذاری کرده ک مثلا با من میحرفع یا فتوشاپ عکسم ..اونیو ک میخاسم ازم گرفت ..از دلتنگی دارم هلاک میشم لطفا برا امضام دعا کنید ک برگرده 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

کاش بتونی براش توضیح بدی و قانعش کنی که اشتباه شده

گفتم ولی چ فایده..خیلی جریانش طولانیه..لطفا برام دعا کن ک برگرده عزیزم فقط منتظر معجزم..برات صلوات فرستادم