2777
2789

واقعا دارم دیوونه میشم. من تک فرزندم و دوست خیلی زیادی ندارم که بخوام باهاشون درددل کنم یا برم بیرون .میخوام با مامان و  بابام حرف بزنم و باشم .بابام که اعتیاد داره و داره با کنگره ۶۰ رها میشه و من همه جوره حمایتش میکنم و به عنوان همسفر کنارش هستم و کلاسارو شرکت میکنم .مامانم هم تازه بازنشسته شده و پدرس ۴ ماههه تقریبا  فوت شده .من عاشق هر دوشون هستم .مامان مامانم به شدت دلش میخواد همه نوکرش باشن کلا سر تا پا انرژی منفی هست تا میرسی میگه ای دستم ای فلان و ....و مامانم با اینکه کلی خواهر و برادر داره همش میره اونجا و تمام کارهاشون افتاده گردن مامان بدبخت من تازه آخرشم میگن چرا نمیای و از یکی دیگه تشکر میکنن .من دلم برای مامانم آتیش گرفته 

تمام اختلافم با مامانم سر همیناس که همش اونجاس من در طول هفته دانشگاه هستم از صبح تا شب چون راهم دوره بعد آخر هفته میخوام دو ساعت بیشتر بخوایم و بقیه اش با خانواده ام باشم اما مامانم همش اونجاس اگر زنگ نزنم حمالیش ادامه میده و میمونه یعنی زندگی خودمون هیچ .من خیلی وقته ندیدم مامانم خونمون جارو برقی بکشه یا بره رو چار پایه پرده عوض کنه ا بیشتر از ۲ کیلو خرید دستش بگیره چون دستش درد میکنه اما میره اونجا همه این کار ها رو میکنه و هیچی هم نمیخوره و میاد و با سر تا پا افسردگی بر می گرده .به خدا بعد یک ماه که گفتم کتونی میخوام چون ابزار کارم هست دیشب قرار گذاشتیم امروز بریم بگیریم من نیم ساعت دیر  بلند شدم بدون اینکه به من بگه راه افتاده رفته خونه مادربزرگم .به خدا دارم دق میکنم 

هیچ کس ندارم باهاش حرف بزنم اینم اینجوری خب چی کار کنم دعا کنین خدا نجاتم بده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مستقیم بهش بگو ببین چی میگه مامانت بلاخره مامانته یا خواهر برادر داری بهشون بگو تا باهاش حرف بزنن

به هیچ وجه نمیشینه مثل آدم باهاش حرف بزنم همش ذاد میزنه میگه ولم کن 

تروخدا  شما بگو من حق ندارم مامان سالم بخوام؟

دختر خوب اولا آفرین که همسفر پدرتی و یکی از الطاف خداوند شامل حالت شده که به طریقی وارد کنگره ۶۰ شدی . بیشتر تمرکز و وقته آزادتو بذار رویه آموزشهایی که اونجا میگیری . سی دی ها رو گوش کن ، خیلی میتونی از طریق کنگره به آرامش و بلوغ برسی . کناره پدرت باش تا این ۹ ماه رو با سربلندی بگذرونه . حرفهایه مشترک زیادی میتونی باهاش داشته باشی .

هیچی یا با مامانت رک حرف بزن یا با خوانواده مامانت بگو مامان من حمال شما نیست

روم نمیشه باخانواده اش حرف بزنم میگم بزار احترام ها حفظ شه .به خدا ختم پدربزرگم ب فقط من و مامانم کار میکردیم اونا یکم بودن یه سری مامانم نبود من و دختر خاله ام و خاله هام بودیم همه کار ها رو خودم کردم بقیه نشسته بودن یعنی اگر مامان من نباشه نفر بعدی من میشم حمالشون

به خدا دارم دق میکنم 

لامصب هزینه مشاور ها هم گرونه نمیتونم برم  

دختر خوب اولا آفرین که همسفر پدرتی و یکی از الطاف خداوند شامل حالت شده که به طریقی وارد کنگره ۶۰ شدی ...

مرسی پدرم ۵ ماهه سفر میکنه خدمت های زیادی اونجا میکنم طبق صحبت های آقای مهندس خیلی آروم تر شدم اما این چند وقت به خاطر فشار های کار خودم و کنگره بدجوری قاطی کردم دلم میخواد مامانم همراهم باشه .باهام حرف بزنه و حداقل اون سه روز در هفته که خونه هستم پیشم باشه

چرا خب چندسالته ؟ کسی نیس بهش بگی ک مامانت بهش گوش بده تا اون بهش بگه

۲۰ سالمه 

نه روم نمیشه به خانواده اش بگم میگم بزار احترام ها حفظ شه 

چون مامانم بازنشسته شده توقع دارن همش اونجا باشه ذر صورتی که کسی که باز نشسته میشه یعنی دولت هم ازش دست کشیده و باید استراحت کنه نه اینکه بره کار های یکی دیگه رو هم بکنه 

به خدا بهش گفتم برو سر کار قبول نکرد بهش گفتم برو حداقل بدونم از صبح تا طهر کارت معقوله و افسرده نمیشی فقط به خاطر اینکه اونجا نره 

روم نمیشه باخانواده اش حرف بزنم میگم بزار احترام ها حفظ شه .به خدا ختم پدربزرگم ب فقط من و مامانم کا ...

احترام... مگه اونا به شما احترام میزارن که توهم احترام بزاری هان؟ بنظر من قط رابطه کن تا راحت بشی اینا فقد شمارو به چشم حمال میبینن

۲۰ سالمه  نه روم نمیشه به خانواده اش بگم میگم بزار احترام ها حفظ شه  چون مامانم بازنشسته ...

ببسن عزیزم اگر واقعا اذیت میشی باید با خاله یا دایی با هر کدوم ک راحت نری بگی بخوای خجالت بکشی خودت بیشتر اذیت میشی نهایتش اینه ک ناراحت بشن ک بشن حداقل اوضاع خودت بهتر میشه