2777
2789
عنوان

خانم های متاهل خواهشا جواب بدن

212 بازدید | 17 پست

سلام من آقایی هستم ۳۱ ساله 

اصلا برای ازدواج ندارم شاید هم اگه به اختیار خودم باشه تا آخر عمر هیچ وقت ازدواج نکنم 

مادری دارم که وحشتناک اصرار داره ازدواج کنم چون برادر های کوچیکترم ازدواج کردن ؛قرار شده دختری پیدا کنه و منم ازدواج کنم 

من خودم رو میشناسم هیچ وقت ب اون خانم خیانت نخواهم کرد و واسه حفظ ظاهرم شده بهش محبت و توجه میکنم ولی قلبا و عقلا و منطقا ازدواج رو قبول ندارم 

این زندگی بنظرتون دوام داره؟

ما خانواده افتاده ای هستیم پدرم از کار ؛مادرم از پا و من از چشمان تو

نهههه

ولی تجربه نشون داده اگه با یه نفر یه مدت توی رابطه باشی ممکنه ازش خوشت بیاد و به ازدواج فکر کنی خیلیا رو دیدم وقتی زن گرفتن گفتن عه چرا زودتر نگرفتیم😂

با دخترا در ارتباطی یا کلا دختر گریزی؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از اینکه ازدواج کنید بدتون می یاد، يا عقیده تون به رابطه خارج از ازدواجه؟؟ 

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️

چرا. تا کی میخای مجرد بمونی؟ پدر و مادر برا آدم نمیمونم. یه روزی خدای نکرده آسمونی میشن

دوستی هم با جنس مخالف پایدار نیست. اگه هم فکر کنی اگه این نشد تو دوستی یکی دیگه. آدمی که هی  لباس عوض کنه آخر سر لخت میمونه

سر سامون بگیر هم زندگیت رونق پیدا میکنه و هم پدر و مادرت خیالشون راحت میشه تو سر زندگی خودتی

فقط تو انتخابت دقت کن  

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
نهههه ولی تجربه نشون داده اگه با یه نفر یه مدت توی رابطه باشی ممکنه ازش خوشت بیاد و به ازدواج فکر ک ...

چند سال پیش با خانمی دوست بودم تقریبا میشه گفت حوصله هیچ خانمی رو ندارم مگر خلافش ثابت بشه

ما خانواده افتاده ای هستیم پدرم از کار ؛مادرم از پا و من از چشمان تو