2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی مهربون انشاالله که هرکی چشم انتظار هست خدا دامنشو سبز کنه

منم مث تو درد سمت چپوراست شکمم دارم دورنافم همش حالم بده گریه میکنم 

همش نفخ دارم بااینکه غذاهای نفاخ نخوردم اصلا.مدام دسشویی میرم مخصوصاشبا تاصب هر ی ساعت بیدارمیشم باید تندتندبرم توالت.صورتم افتضاح جوش زده.😑😑😑فقط میخوام این نه هشت روز زودتر بگذرررررره 

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

البته اینابرا حساسیت نشون دادن خودمونم هستا.هی زوم کنی رو خودت بدنت علائمت یهومیبینی شاخ دراوردی.من ک اینجوریم فقط شکمم خیلیییی بادکررررررده نمیدونم چیکارکنم تااین چندروزبگذره و یا پری شم یا تکلیفم معلوم شه ک نینی دارم

ازاین حس انتظار متنفرم 

امروز فرداس ک ی شاخ رو سرمم دربیاد انقدررررر ک عجیب غریبه این ماه براااااام😫😫😫😫

البته اینابرا حساسیت نشون دادن خودمونم هستا.هی زوم کنی رو خودت بدنت علائمت یهومیبینی شاخ دراوردی.من ...

واقعاً همینم هست خودمم داستم بهش فکر میکردم که الان تا کوچک ترین تغییرات بدنم رو بهش دقت میکنم اتفاقا میگن اگه بتونی بیخیال باشی بهتر باردار میشی

واقعاً همینم هست خودمم داستم بهش فکر میکردم که الان تا کوچک ترین تغییرات بدنم رو بهش دقت میکنم اتفاق ...

دقیقا

والا من ی دردایی دارم که بیشترنشونه ی شاخ دراوردنه تا بارداری😂😂😂😂ینی من همیشه انقد دردای عجیب داشتم هرماه؟؟خدایا توبه😝😝😝