2777
2789
چرا

قصدمون ازدواج بود ولی سر یه چیزایی به تفاهم نرسیدیم اون زن خانه دار میخواست منم نمیتونستم خانه داری کنم و هر روز خونه بمونم

هنوزم هم دیگه رو دوست داریما من ذره ای از احساسم بهش کم نشده اونم همینطور ولی خب قسمت نیس انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصدمون ازدواج بود ولی سر یه چیزایی به تفاهم نرسیدیم اون زن خانه دار میخواست منم نمیتونستم خانه داری ...

منظورت از اینکه هر روز خونه نمیتونم بمونم یعنی چی؟ کار میکنی بیرون از خونه؟

منظورت از اینکه هر روز خونه نمیتونم بمونم یعنی چی؟ کار میکنی بیرون از خونه؟

قراره چند وقت دیگه شاغل شم و اون دوست نداشت خانومش شاغل باشه ما اینو خیلی دیر فهمیدیم بعد دوسال بهم گفت.و همه اون دوسال من فکر میکردم موافق کار کردن منه چون اولش قبول کرده بود

بستگی ب آدمش داره ، اگر کسی زود وابسته میشه بنظرم کلا نباید خیلیییی با پسرا بجوشه....

فقط رفاقت و صحبت عادی و روزمره کافیه ، اونم با همکار و همکلاسی و...

منظورم اینکه فاصله نگیره از پسرا ولی رفاقت آنچنانی هم نداشته باشه ....

اگر منظورت آشنای با اطلاع خانواده ها هست اش و رعایت خط قرمزها برای ازدواج  خوبه  . اما در غیر اینصورت هیچ وقت . چون فقط کافی یک روز اینجا باشی و شاهد دل های شکسته و بازیچه قرار گرفتن دخترها باشی . بیشتر پسرها هدفشون با دخترا فرق داره . گرفتی دیگه

و خدای که همین نزدیکی ست
آره خب مگر این که الکی و بازی بازی بخوای با پسر دوست شی برای گذروندن وقت که این اصلا خوب نیست

اره درسته ولی از نظر من پسرا هرموقع سن بلوغ رو رد کردن دوست دختر داشته باشن چون هنوز به بلوغ عقلی نرسیدنن