2777
2789
عنوان

جاریم جلو مادرشوهر پدرشوهرم…

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بچه اعصاب نمیزاره برا آدم اونم دو تا بچه شیطون داره اعصابش خرابه خدا میدونه چی میکشه از دستشو ...

امشب که دیگه جوابشو نمیدم چون شوهرمم خوابه گفتم بزار صبح بهش بگم ببینم اونم چی میگه بعد خانما اینجا چی میگن اگه خواستم چیزی بگمم یه جمع بندی کلی کنم بعد بنویسم براش

چرا؟😁

قطعا اونا یکی دو باری دعواشون شده و اطرافیان همش به بچه های اون گفتن بدین به این بچه دو ساله این کوچیکه شماها بزرگی بدین این گریه نکنه و فلان این جاری بنده خدا هم هی سکوت کرده آخر سر عصبی شده و سر او دوتا خالی کرده 

من مطمعنم که از اون ساعتی که بچه شما و بچه جاریتون باهم بودن دعوای اولشون نبوده قطعا چند باری بچه دو ساله شما زور گفته و اونا هرچی برداشتن بچه شما جیغ و داد زده و گریه کرده و خواسته و شما هم نرفتی بچه رو بیاری یه گوشه دیگه ای بنشونی و یه تیکه اسباب بازی که مطلق به خودش بود رو  بدی دستش و با اون مشغول بشه و...

قطعا اونا یکی دو باری دعواشون شده و اطرافیان همش به بچه های اون گفتن بدین به این بچه دو ساله این کوچ ...

نه عزیزم اینطور نبوده دختر و پسر خودش اکثرا با هم ناسازگارن اونم طبیعیه خواهر برادر تو این سن اینجوری خیلی هستن

اصلا قبلش هیچکس هیچی نگفته بود چون چیزی نشده بود که کسی حرفی بزنه داشتن بازی میکردن

یه دفعه دخترش که ۱۰ سالشه به برادرش گفت تو برو اونور ما دختریم چرا بهم میریزی و چندتا جمله ی اینجوری جاریم یه بار گفت بس کنید دعوا نکنید به ثانیه نکشید پاشد رفت سمتشون کتکشون زد و فحشو دادو بیداد