2777
2789
عنوان

جاریم جلو مادرشوهر پدرشوهرم…

190 بازدید | 69 پست

جاریم ۲ تا بچه ی ماشالله فوق شیطون داره (۱۰ و ۴ سال) دختر منم ۲ سالشه بچه ها داشتن بازی میکردن یهو سر اسباب بازی دعواشون شد جاریمم پاشد جلو همه بچه هاشو زد‌و چند تا فحش بهشون داد مادرشوهرمم از اونور بلند شد گفت جلو منو بابا بچه هارو کتک نزن ما ناراحت میشیم اینم گفت بچه های خودمن دوست دارم بزنمشون تا آدم شن

هیچی دیگه بحث بالا گرفت که دیگه طولانیه جاریم اینا پاشدن رفتن حالا نیم ساعت پیش به من پیام داده تو چرا لال شده بودی هیچی نمیگفتی؟تقصیر بچه ی تو بود نمیذاشت پسر من دست به هیچی بزنه با این حرف نزدنات و یه گوشه نشستنات میخوای خودتو خوب و مظلوم نشون بدی منو بده کنی😑

من چی باید جوابشو بدم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو نده بیشتربسوزه

موافقم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

هیچی سکوت کن و بزار از آرامشت بیشتر حرص بخوره ، حالا ک نمیتونه ب اعصابش‌ مسلط باشه😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دیووونه ست 😂

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

اینجور مواقع که میبینی طرف بلند شده بچه هاشو جدا می‌کنه شما هم بلند شو بچه تو آروم کن 

گناه دارن. اون طفلیا هنوزم بچه ان بهش بگو نزنه

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)