2777
2789
خب همین دیگه.ولی واقعا نمیدونم آینده ی هنرستانم چی باشه ک هم دارای درآمد باشه هم موفقیت

نحقیق کن.  اینجا بپرس ببین کی هنرستان خونده و الان چه شغل یا منبع درآمدی داره...تا بتونی ایده بگیری

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اکثر رشته هاش تو مقطع لیسانس بدرد نخورن مثلا با لیسانس روانشناسی یا حقوق هیچ کار خاصی نمیتونی ب ...

بنظرتون آینده ی کدوم رشته فنی بیشتر جای پیشرفت داره یا درآمدش تضمینی تره

|😐Pooker Andar Pooker😐|
اها. اگه منم راهنمایی کنین ممنون میشم

عزیزم اگر آینده تضمین شده میخوای بخون برا فرهنگیان من خودم معلمم ولی دخترمو اجبار نکردم فقط هفته یکبار میگفتم درهای توبه به روی تو بازه ،یا وقتی نقشه ها ش خراب میشد وعصبانی میشد میگفتم ...🫠شما انسانی بخونی میری تربیت معلم از روز اول ام حقوق و بیمه داری البته  رشته ها نظری همه میتونن برن ،هنریا بنظرم ریسکه ،هر رشته که میری فکر بازار کارش باش افق دیدت رو ببر واسه بعداز لیسانست یعنی حداقل ۸سال بعد 

مسئله اینه میترسم آینده بیکار بمونم

توکل کن به خالقت بی کار وبی روزی نمیمونی ولی به شرط این که بترسی همت وپشتکار داشته باشی از تو حرکت از خدا برکت پس قانون برکت اول حرکت ان شاء الله موفق باشی دل به خدا بسپر و مقتدرانه بتازه به اینده

هنرستان. فتوگرافیک، گرافیک، طراحی و دوخت، معماری داخلی، پویانمایی

اکثرشون خوبن ولی اگ بخام بگم کدوما خیلی جای پیشرفت دارن،

عکاسی_گرافیک_طراحی‌صنعتی_طراحی‌دوخت_طراحی لباس

اینا خوبن