2777
2789

من شوهرم تو دعوا تحقیر و توهین میکنه و من نمیتونم حرفا و حرکاتشو و فراموش کنم دائم مثل یه فیلم از تو ذهنم رد میشه .

بعد آخرین دعوا ده روز باهاش قهر بودم و واسه اولین بار اون پیش قدم شد و معذرت خواهی کرد ولی از هیچ کدوم از حرفا و کاراش پشیمون نبود و این خیلی عذابم میده حس میکنم دوباره تکرار میکنه همینطور که تا الان هی بخشیدم و باز موقع دعوا اینکا رارو بدتر تکرار کرده ...

دلم باهاش صاف نمیشه شماها چطور گذشت میکنین برمیگردین به روال عادی زندگی و باهم صمیمی و مهربون میشین؟

خدایا شکرت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنم تو دهن طرف من اینگونه گذشت میکنم شما چجور؟

من نمیتونم میترسم ازش اوایل جلوش وایسادم حسابی کتک کاری شد و نمیخوام به اونجاها بکشه اگه زیاد جلوش وایسم قابلیتشو داره آدم بکشه به نظرم..

خدایا شکرت...

بعضی مردا جلوی دهنشون و نمیتونن بگیرن تو دعوا اون دهن لامصب و باز میکنن نمیگن قلب این زن میشکنه روحش داغون میشه بعدکه میان آشتی اینقد پروووو هستن خودشون همچی رو فراموش میکنن این زن هست که نمیتونه فراموش کنه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
من نمیتونم میترسم ازش اوایل جلوش وایسادم حسابی کتک کاری شد و نمیخوام به اونجاها بکشه اگه زیاد جلوش و ...

ای بابا آدما یک‌بار زندگی میکنن چرا عمرتون با آدمی میزارید که :) اینجوری از بین بره

به خاطر بچه هام گذشت میکنم،باز خوبه همسرتون میاد معذرت خواهی برا ما نمیاد که هیچ تازه طلب کار هم هست ...

اولین بار بود تو ۱۲ سال زندگی اومد معذرت خواهی .اونم با غرور و...

میگم اصلا از حرفا و کاراش پشیمون نبود واقعا این چه معذرت خواهی هست ...

خدایا شکرت...
به خاطر بچه هام گذشت میکنم،باز خوبه همسرتون میاد معذرت خواهی برا ما نمیاد که هیچ تازه طلب کار هم هست ...

برامنم یک بار برا دلخوشیم نگفته معذرت میخوام 

بعضی مردا جلوی دهنشون و نمیتونن بگیرن تو دعوا اون دهن لامصب و باز میکنن نمیگن قلب این زن میشکنه روحش ...

دقیقا بعد میگه چرا باهام سرد برخورد میکنی میگم قلبم شکسته به نظرت درست میشه؟

میشه مثل اولش میگه آره درست میشه...

خدایا شکرت...
دقیقا بعد میگه چرا باهام سرد برخورد میکنی میگم قلبم شکسته به نظرت درست میشه؟  میشه مثل اولش می ...

میگفتی پس هنوز نشناختی زن هارو 

ای بابا آدما یک‌بار زندگی میکنن چرا عمرتون با آدمی میزارید که :) اینجوری از بین بره

چه کنیم مثلا این آدمیه که معتاد نیست کاریه خیانت کار نیست معتقده به یه چیزایی ...

ولی بازم اینه اوضاعمون نمیدونم چرا مردا فکر نمیکنن که مثل آدم زندگی کنن...

خدایا شکرت...
چه کنیم مثلا این آدمیه که معتاد نیست کاریه خیانت کار نیست معتقده به یه چیزایی ... ولی بازم اینه اوض ...

اره اما نمیشه گفت دزد نیست حالا یکمم دست بزن داشته باشه 😐 ‌صفت بد بد دیگه حالا هرچی