2777
2789

امشب یهو پیام داد اومد دنبال بچه بردش بیرون دوساعت بعدش آوردش. پسرمم خوشحال بود یخورده بعد ازش پرسیدم بابا چی گفت بهت گفت بابا میگفت میخوام بیام دنبالت توام بیای پیش خودم بای  بمونی خونه مامانبزرگ یهو قلبم ریخت گفتم تو چی گفتی. پسرم گفت گفتم بایداز مامان بپرسم اونم گفته نه من بهت میگم بایدبیای اینم گفته باشه میام اما باید پیش مامانم بیام . یهو چشام پر اشک شد پسرمم داشت با بغض تعریف میکرد جیگرم واسش کباب شد وقتی دید چشام پر اشک شده یهو الکی گفت مامان دروغ گفتم که تو گریه کنی 😔

توروخدا دعا کنید از پیشم نره بخدا جفتمون دق میکنیم😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالشه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

چقد بچه ت مهربون و گناه داره این وسط نمیدونه تورو انتخاب کنه یا پدرشو نمیدونم پدرش چجور ادمیه ولی بشین بااش حرف بزن بگو بخاطر این بچه بیا روندو حفظ کنیم پیش من باشه تعطیلات پیش تو و ب  این شرایط کلا عادت کنه و نترسه از جدایی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر