2777
2789
عنوان

شیمی خونای کنکور

20 بازدید | 9 پست

بنظرتون برای متن کتاب درسی شیمی و نحوه خوندن متنش چ کلیپ اموزشی خوبه؟توی مسایل هیچ موردی ندارم ولی مثلا توی خود مسائل بعنوان مثال بگه کاربرد اتین چیه من میمونم دیگه؛( 

چیکار کنم بنظرتون؟ از متن کتاب هیچی نمیفهمم انگار مثلا دارم روزنامه میخونم.. تست مباحث حفظی هم حال زدن ندارم:( 

ی درسنامه خوب ک قشنگ متن رو خوشگل نوشته باشه چیه؟ ک انقد یخ و روزنامه وار مثل کتاب درسی نباشع

خب شما تا تست نزنی هیچی نیستی و قطعا شیمیتو پایین میزنی 

باید تست مفاهیم زیاد بزنی خیلی خیلی زیاد 

کافیه ۵۰ تا بزنی از یک مبحث و غلطاتو یادداشت کنی 

به نحوی قوی میشی که حد‌ نداره 

شیمی مبتکران بهمن بازرگان خیلی عالیه 

فوق العاده است حتی تست های مارک شده اشو هم بزنید قویتون میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما تا تست نزنی هیچی نیستی و قطعا شیمیتو پایین میزنی  باید تست مفاهیم زیاد بزنی خیلی خیلی ز ...

من مبتکران میزنم ولی خب محاسباتی شو .. چی بگم اخه من نظام قدیم بودم و الان کلاس شیمی ک‌میرم خیلی مثل مدرسه ک تدریس نمیکنن.. مثلا کنکوری مسایل و تست میزنن متن کتاب ک عوض شده نمینونم باهاش ارتباط بگیرم بخونمش:( احساس میکنم خیلی بی ربط و بدجور شده:/

من برعکس خیلیا با درسنامه مبتکران اوکی نبودم

خیلی سبز دوست داشتم

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.