2777
2789
عنوان

بچم همش مریضه خستم بردیم دیگه

49 بازدید | 9 پست

نزدیک سه سالش هست دقبقا ماه قبل مثل امروز ابجیش از مدرسه این ویروس رو گرفت سریع بچه کوچیکم هم گرفت دو هفته تمام همش میبردم دکتر تا یهو دیدم گوشش داره عفونت میاد سریع بردمش بستریش کردم هفت روز بستری شد الهی شکر خوب شد دکترش گفت هفت روز هم تو خونه دارو بهش بده که دادم بعد از قطع داروهاش الان افتاده رو اسهال حالا دیگه چیکار کنم چه خاکی تو سرم کنم 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم دقیقا درگیر همین چرخه بیماری شدم 

دخترم از مدرسه میگیره بعد خودم و پسر ۳ سالم

داغون شدم از استرس

دعا می کنم ان شاالله کوچولوت زود خوب بشه

حتما زود ببرش دکتر ، چاره ای نیست

الان همه چیزش خوب شده فقط اسهال داره؟؟؟؟

والله تا دیشب بی حال بود الهی شکر عفونت گوشش خوب شده ولی شبی افتاد رو اسهال

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم