2777
2789

اره نگاه میکنن

رد شدن و نمیدونم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتن سابقه سیاسی خانواده تحقیقاتم میکنن در مورد پوششت...حالا چه دختر چ پسر یکم در مورد اینکه فام ...

سابقه ش ربطی به سیاست نداره تو ی دعوا اومد جدا کنه بابای منم گرفتن😐خب این الا پوئن منفیه؟

سابقه ش ربطی به سیاست نداره تو ی دعوا اومد جدا کنه بابای منم گرفتن😐خب این الا پوئن منفیه؟

نه فک نمیکنم چیز انچنانی باشه.نیرو انتظامی و اینا گیر نیس بیشتر نیرو زمینی ارتش و س.پاه گیرن رو این موضوع

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
چرا برا معلمی نمیخونی؟ازمونش جدا شده بهترم هس

علاقه ندارم همین امسالم فرهنگیان اوردم ولی نرفتم...گرچه الا مث چی بشیمون هستم ولی به عقب برگردم بازم انتخابش نمیکنم...اصلااا علاقه ندارم و میدونم معلم شم ی معلم سگ میشم😂💔

روزی چند سالت درس میخوندی که قبول شدی؟

سال دهم و یازدهم ک بودم فقط تشریحی میخوندم...سال اخر از تابستون دوازدهم تست و ازمون شروع کردم اوایل با۶ساعت شروع کردم تا کنکور دی ۹تا۱۲ساعت میخوندم ولی متاسفانه بعدش دیگه شل کردم همون ۶ ۷ ساعت