2777
2789
عنوان

کسی فیلر بینی تزریق کرده اینجا ؟

58 بازدید | 8 پست

بچه ها سر کوچمون فیلر بینی تزریق میکنه اما میگه باید امضا کنی با رضایت خودت انجام میشع 

ی خرده منو میترسونه این قضیه 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

چند؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم اصلن خوب نبود  اخرش هم رفتم عمل کردم هیچی مثل عمل نمیشه

شرایط عمل و ندارم

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بنظرم این ریسک رو نکن برو پیش یه دکتری که هم نمونه تزریق ازش دیده باشی و هم اینکه بدونی سواد داره سابقه داره و حداقل یه جای رسمی باشه. من دختر خالم پیش دکتر خلیل آذر رفت از کیفیت تزریق گونه هاش واقعا راضی بود. نمونه کارهای داخل اینستاگرامشونم ببینی متوجه میشی که مورد دار نیست.