2777
2789
عنوان

عطر یا ادکلن اصل یا با ماندگاری خوب از کجا بخرم که مطمئن باشم اصله

| مشاهده متن کامل بحث + 17151 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باز دسته بندی گلم؟ سوپر کیفیت  و دیگه چی داره 😁امشب ولکنت نیستم عاشق عطرم

راحت باش عزیزم منم خودم عاشق عطرم 

تنها چیزایی که تو این دنیا دوست دارم عطر و لباسه😂

ببینین اسانس سوپرکیفیت سوئیسی داره و ی اسانس دیگه ام داره که یکم کیفیتش پایین تره

من از قیمتای اون اسانسه که قیمتش پایین تره زیاد خبر ندارم 

من همین اسانس سوپرکیفت سوئیسیشو سفارش میدم 

بنظرم چندتا عطری که حس میکنین دوست دارینو از هرکدوم دوازده میل اسانس سوپرکیفیتشو سفارش بدین 

بعد اونی که بیشتر دوست داشتینو ادکلن پنجاه میل اصلشو بخرین و عشق کنین

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
منظورت کرید اونتوس هست  وای خیلی سلیقه ای هست من خریدمش انداختمش یک‌ گوشه اصلا خوشم نیومد

چرا بوش چطوریه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

راحت باش عزیزم منم خودم عاشق عطرم  تنها چیزایی که تو این دنیا دوست دارم عطر و لباسه😂 ببینین ...

اره درست میگی من همیشه از این عطر گرمی های شهرمون میخرم گلم موه اصلش گردن نیست؟ حدودی چقد میشه و این ک گفتی 12 میل خریدی چقد شد 

اره درست میگی من همیشه از این عطر گرمی های شهرمون میخرم گلم موه اصلش گردن نیست؟ حدودی چقد میشه و این ...

من ۱۲ میل کوکوشنل خریدم ۳۶۰ شد قیمتش

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
عاشق عطر هستی یک عطری پیشنهاد میتونی بدی ؟ از اونایی که توی خیابون ازت اسم عطرت رو بپرسن از اوناااا

گلم الناز خانوم بهتر میتونه کمکت کنه چون اورجینال میخزیده، من لانکوم لاویه بست، جادور، ویکتوریا سکرت اینارو زدم و چندتا دیگه ک الان حضور ذهن ندا م چون الان هی عوض میکنم میخرم تا بدونم چی بهتزه

اقا من دلو میزنم به دریا و سفارش میدم.ممنون از راهنماییت

به ادمین چنلشم میخوای پیام بده مشخصات عطری که دوست داریو بگو ببین اون نظرش چیه بعد راجب کوکوشنلم ازش بپرس

خیلی ادم صافو صادقیه قشنگ راهنماییت میکنه 

گلم الناز خانوم بهتر میتونه کمکت کنه چون اورجینال میخزیده، من لانکوم لاویه بست، جادور، ویکتوریا سکرت ...

عزیزم شما گفته بودین که میوه ای دوست دارین؟ الان سرچ کردم تو گروه فلاوربمب این ویژگی هایی که میخواستینو داره 

گرم و شیرین و گلی و میوه ای 

منظورت کرید اونتوس هست  وای خیلی سلیقه ای هست من خریدمش انداختمش یک‌ گوشه اصلا خوشم نیومد

بوش چطوریه ؟ من خیلی بهم پیشنهاد میشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗