2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه؟ درمان شده؟

شمابچه ت چندسالشه؟؟؟یه دفعه افت پلاکت گرفته؟؟آخه خواهرزاده من بیماریش واقعا عجیب بود میترسم بگم‌نگرانت کنم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

خودم از ۱۸ سالگی فهمیدم تا الان که ۴۰ سالمه 

چیزی نی اصلا 

اگه itp هست

ازمایش مغز استخوان سالم بوده 

اصلا نگران نباش خیلی عادی عین بقیه زندگی میکنه 

فقط محیط شاد باشه جنگ و دعوا و ناراحتی نباشه 

عناب هم خوبه بخوره 

با جوانه های یونجه و گندم و ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شمابچه ت چندسالشه؟؟؟یه دفعه افت پلاکت گرفته؟؟آخه خواهرزاده من بیماریش واقعا عجیب بود میترسم بگم‌نگرا ...

دخترمن دوسال و نیمشه،عیدبیماری عفونی شدیدگرفت بعد ازاون بدنش کبود میشدبردم دکتر پلاکتش ۱۵هزاربود،بامکافات بستریش کردن بهش ivigتزریق کردن‌الحمدلله خوب شد،تقریبادوهفته پیش دوباره مریض شدخیلی شدید،توی ازمایشاتی ک‌دکتربرای‌عفونت نوشته بودپلاکتش خوب بودرفته بودبالا،امامن میترسم‌دوباره افت پلاکت بگیره خیلی استرس دارم

بله اگه شدید باشع دچار خوتریرزی داخلی میشن ومدفوع قیری پیدا میکنن   وحتی انسداد روده پیدا میکنن درموارد حاد  ولی درموارد خفیف کبودی دارن وشاید خوتریزی بینی  باید مواظب باسن سرشون به حایی نخوره بعضیهاشون ivigمیگرفتن البته به نوع درجش ربط داره

دخترمن دوسال و نیمشه،عیدبیماری عفونی شدیدگرفت بعد ازاون بدنش کبود میشدبردم دکتر پلاکتش ۱۵هزاربود،بام ...

پس خدا رو شکر دخترت بیماری خاصی نداره نگران نباش.خواهرزاده منم دوسالش بود که بدنش کبود شد پلاکتش هزار بودبستریش کردن اماهرچی بهش پلاکت میزدن انگار نه انگار.آزمایش مغز استخوان ازش گرفتن متاسفانه کم کاری مغز استخوان داشت پنج ماه بستری بود

بله اگه شدید باشع دچار خوتریرزی داخلی میشن ومدفوع قیری پیدا میکنن   وحتی انسداد روده پیدا میکنن ...

نه اونو ک درمان شدمن میترسم بعد این ویروسی ک گرفته دوباره پلاکتش بیاد پایین

بعضی از غذاها که ممکن است به عنوان درمان کمبود پلاکت خون مفید باشند عبارتند از:

1. موز: موز حاوی پتاسیم، ویتامین B6 و فیبر است که می‌تواند به افزایش تولید پلاکت‌ها کمک کند.

2. تخمه: تخمه حاوی پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین A است که به افزایش تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

3. آووکادو: آووکادو حاوی چربی‌های سالم، پتاسیم، ویتامین K و فیبر است که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

4. گردو: گردو حاوی پروتئین، فسفر، منیزیم و ویتامین B6 است که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

5. برگ‌های سبز: برگ‌های سبز مثل جعفری، ریحان، شوید و اسفناج حاوی ویتامین K هستند که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

عزیزدلم😔😔😔😔الان خوبه حالش؟

دور از جون دختر شما دخترت صدوبیست ساله باشه انشالله آره خیللللی خوبه پیش فرشته های آسمونه😢😢😢