2777
2789
عنوان

دیگه کم مونده برم انصراف بدم

645 بازدید | 95 پست

من یک سال پشت کنکور موندم و امسال پرستاری قبول شدم 

از وقتی مردم شنیدن پرستاری قبول شدم خودش هم آزاد میگن اینو که بدون کنکور میشه رفتتتت چرا الکی انقدر درس خوندی 

قراره بری زیر مریض رو تمیز کنی 

اون همه شیفت وایمیستی آخرش ۱۰ تومن میدن بهتتتت

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

دیگ اونی که این حرف میزنه یه تختش کمه 

محلش نده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدررررر گفتن اینو که بدون کنکور میشه رفت 

دیگه صبح نشستم یه دل سیر گریه کردم 

دلم به حال خودم که روزی ۱۳ ساعت درس میخوندم آخرش بهم بگن زیر مریض رو تمیز می‌کنی میسوزه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بیشتر میخوره از روی حسادت گفته باشن

کدوم پرستاری زیر مریض تمیز میکنه!

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
پرستارس دولتی عالیه 

آزاد قبول شدم گلم

کی گفته پرستاری بدون میشه بری کجای ایرانه تا ماهم بریم

نمیدونن که فقط چرت میگن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اگ دوس داری بمون  اگ ن انصراف بده

دوست که دارم 

عاااشق بیمارستان هستم 

ولی مردم خیلی بد میگن