2777
2789
عنوان

حس میکنم تو زندگیم دیده نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 40 پست
همسر شما نمیدونم، اما بابا منم همین مدلی هست. برا مامانم اینجوری بود. با ما هم بودا اما کمتر. نمیدو ...

نه نمیشم. ولی دلم میخواد دوست داشته بشم.

که نمیشم.

ولی در مقابل اون از من توقع داره همه جوره حمایتش کنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ناراحت نیستم. آدم که خدا رو داره غم نداره.  ولی خب امشب دلم گرفته بود

من همیشه خدا دلم گرفته اس خوشبحالت باز تو خدا رو داری ایشا الله خدا خودش به فریهد دل گرفته ات برسه و شادت کنه و غرق کنه تو دریای محبت خودش که محتاج بندهاش نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه گذاشتن؟ شما ۷ سال توهین و تحقیر بشنوی اعتماد به نفسی برات می مونه؟

اول راه هستید. خودتون قوی تر کنید گلی.

مادر من سی و اندی سال اذیتش کردن. حتی مادر خودش.

مامان من هم زیبا هست هم خانوم هم احترام گذار کوچیک بزرگ.

خاله هام حتی مادر شون فحش میدن اما عزیز هستند.

مامانم ناراحت نیست میگه خدایا شکر به جاش بچه هام سالم باشن. اما ما روحی داغون هستیم.

بخاطر همین میگم به خودتون خیلی اهمیت بدید.

امیدوارم متوجه حرفام بشید، چون از شرق غرب گفتم. اعصابم بهم ریخت براتون

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
نه نمیشم. ولی دلم میخواد دوست داشته بشم. که نمیشم. ولی در مقابل اون از من توقع داره همه جوره حمایت ...

شما هم کمتر محبت کنید با رفتار هاتون ، رفتار آقا منعکس کنید. کم کم با تغییرات کوچیک بهتر میشن انشاءالله

من همیشه خدا دلم گرفته اس خوشبحالت باز تو خدا رو داری ایشا الله خدا خودش به فریهد دل گرفته ات برسه و ...

فداتشم عزیزم. الهی آمین❤️🌻

الهی به حق صاحب الزمان خدا خودش جوری برات بسازه که فکرشم نمیکنی و از لذتش سالها شاد باشی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من همیشه خدا دلم گرفته اس خوشبحالت باز تو خدا رو داری ایشا الله خدا خودش به فریهد دل گرفته ات برسه و ...

از ته قلبم براتون روزها و شب های آرومی از خدا میخوام. روح بزرگتون پر از خوشی باشه مهربون.

اول راه هستید. خودتون قوی تر کنید گلی. مادر من سی و اندی سال اذیتش کردن. حتی مادر خودش. مامان من ه ...

میفهمم چی میگی. شرمنده شمارو هم ناراحت کردم. خیلی تلاش میکنم تو زندگی. برام دعا کن دشمن شاد نشم

میفهمم چی میگی. شرمنده شمارو هم ناراحت کردم. خیلی تلاش میکنم تو زندگی. برام دعا کن دشمن شاد نشم

امیدوارم هرگز دشمن شاد نشید، چون بدترین حس دنیا هست. ما که همه بلای سرمون آمد،دشمن شاد هم شدیم.

انشالله زندگی تون اینقدر غرق زیبایی و آرامش بشه که هیچ وقت چنین دغدغه نداشته باشید.

نه عزیزم دشمن نداشتتون شرمنده باشه. خودم همین مدلی هستم

شما هم کمتر محبت کنید با رفتار هاتون ، رفتار آقا منعکس کنید. کم کم با تغییرات کوچیک بهتر میشن انشاءا ...

همینطوری هستم. ولی بازم آروم نمیشم. آقا هم بیخیییییییالللللللل.

حس بدیه.

با خودت برای هزاران چیز خداروشکر می‌کنی ولی اون آخراش احساس کمبود محبت اذیتت می‌کنه.

آخه زندگی بر پایه محبت دوام میاره.

اصلاً بدون محبت یجورایی از هم گسیخته و لرزان میشه.

فداتشم عزیزم. الهی آمین❤️🌻 الهی به حق صاحب الزمان خدا خودش جوری برات بسازه که فکرشم نمیکنی و از لذ ...

ممنونم الهی امین عزیزم

ببین منو تو خیلی قوی هستی از خیلی زنا جلو تری سر کار میری مستقلی با خدایی تلاش کن ارتقا شغلی پیدا کنی خدا هم کمکت میکنه حتما

امیدوارم هرگز دشمن شاد نشید، چون بدترین حس دنیا هست. ما که همه بلای سرمون آمد،دشمن شاد هم شدیم. انش ...

قربونت دل مهربونت بشم که همراهی کردی.

الهی به حق پنج تن آل عبا فقط خوشی و موفقیت و سلامتی نصیب خودت و عزیزانت بشه عزیزم.

همینطوری هستم. ولی بازم آروم نمیشم. آقا هم بیخیییییییالللللللل. حس بدیه. با خودت برای هزاران چیز خ ...

س خیلی خیلی خودتون قوی کنید. به خودتون یاد بدید فقط به خودم نیاز دارم نه شخص دیگه. سعی کنید خودتون سرگرم کنید. محبت از فرزند بگیرید یا از خواهر مادر و.... 

نمیدونم واقعا، خدا کنم شوهر تون مهربون و عاشق تون بشه و بروز بده.الهی آمین

ممنونم الهی امین عزیزم ببین منو تو خیلی قوی هستی از خیلی زنا جلو تری سر کار میری مستقلی با خدایی تل ...

ولی خدایی قبول دارم قوی هستم😂

چون تو این زندگی هر کی جای من بود پودر میشد بخدا.

عین پتک فقط توهین و تحقیر می اومد روسرم😁

و هنوزم میاد.

الهی به حق امیرالمومنین خدا خودش مراقب قلب همه مون باشه.

قربونت دل مهربونت بشم که همراهی کردی. الهی به حق پنج تن آل عبا فقط خوشی و موفقیت و سلامتی نصیب خودت ...

خدا نکنه عزیزم، زنده باشید مهربون.

الهی آمین، الهی که برای همه زندگی پر از آرامش و عشق و سلامتی باشه. برای شما هم بهترین ها رقم بخوره و به زودی تاپیک بزنید معجزه شده و همسرم عاشق پیشه شده. الهی آمین.

و در آخر زیاد حساس به این موضوع نباشید. کم کم درست میشه مطمئنم.