2777
2789
عنوان

دیگه از همه چی خسته شدم🤦‍♀️

30 بازدید | 12 پست

سلام

من ۱۶ سالمه مادرم سال ۹۶ فوت کرد پدرمم سال ۱۴۰۰ من اوایل که پدرم فوت شده بود خونه پدربزرگ پدریم بودم بعد که دیدم اخلاقم با اونا سازگار نیستم تنهایی اومدم خونمون و الان دوساله و نیمه که تنها زندگی میکنم ولی خرج و اینام با پدربزرگمه و خودش میده

حالا من پارسال از شدت تنهایی یک هفته افسردگی خیلی خیلی سخت گرفتم و اون گذشت دوباره بعد به مدت واقعا از همه چی خسته شده بودم نزدیک ده تا قرص انداختم فکر میکردم با اون میتونم خودکشی که عملیات ناموفق شد

الان من از بس سرم تو گوشی بوده دیگه واقعا خسته شدم دلم میخواد گوشیو ترک کنم و خیلی کم استفاده کنم ولی از اونور تنها تفریح من همین گوشیه 

خیلی دیگه داره بهم سخت میگذره و بعضی وقتا به خودکشی هم خیلی زیاد فکر میکنم

کلا یه رفیق دارم که یکماه اخر هفته ها منت میکشم پیش هم باشیم ولی نمیاد میگه کار دارم 

اینم بگم یه جای کوچیک زندگی میکنیم کلا دو هزار نفر جمعیت داره همه همدیگر و میشناست

به نظرتون چیکار کنم بهتر بشم؟خیلی خسته شدم همش میگم خدایا چرا با من اینکارو کردی خیلی زیاد دارم سختی میکشم همش هم سرم تو گوشیه و کاری نمیتونم انجام بدم 

ممنون میشم راهنماییم کنین♥️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم ، خدا پدر و مادرت رو رحمت کنه روحشون شاد، من برات دعا میکنم انشالله همه چیز برات خوب پیش بره،  مدرسه میری ؟ بشین درستو بخون هدف هاتو بنویس چی دوسداری میخوای چیکار کنی برای آیندت ؟ میدونم تنهایی باعث میشه بیایی تو گوشی ولی سعی کن خودتو با یه کاری مشغول کنی، اما مطمعن باش اینجوری نمی مونه همه چیز به مرور زمان درست میشه🩷

چقدر سخت برای خودت سرگرمی ایجاد کن عزیزم درس و تفریح و ورزش و پیاده روی و باشگاه و…کلی حالتو خوب م ...

سخت بودنش دیگه به چشم نمیاد چون عادت کردم فقط ما توی روستا زندگی میکنیم برای کلاس و پیاده‌روی و اینکارا باید بریم داخل شهر که کلا ده دقیقه با ماشین فاصله هست

دوست هم یدونه دارم که خیلی با هم صمیمیم ولی یکماهِ هر وقت بهش میگم بیا بریم بیرون یا فلان کارو کنیم میگه نه کار دارم مگه میشه ادم یکماه پشت سر هم اخر هفته ها کار داشته باشه

مدرسه نمیری؟؟؟؟ بخون دانشگاه یه رشته خووب برو ... کلاسای ورزشی موسیقی اینا برو ... 

چرا مدرسه میرم درسارو در سطح همون مدرسه میخونم ولی فعلا اماده نیستم کنکوری خوندن رو شروع کنم

سلام عزیزدلم ، خدا پدر و مادرت رو رحمت کنه روحشون شاد، من برات دعا میکنم انشالله همه چیز برات خوب پی ...

ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه عزیزم♥️

بله مدرسه میرم ولی خسته شدم و فقط دارم روزا رو میگذرونم و هرچقدر سعی میکنم حالمو خوب کنم نمیتونم

خیلی هم سعی کردم گوشی رو کنار بزارم ولی اصلا نتونستم 

ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه عزیزم♥️ بله مدرسه میرم ولی خسته شدم و فقط دارم روزا رو میگذرونم ...

اگه بری دنبال کار شاید بتونی بری مشاوره که با ینفر صحبت کنی کمکت کنه مطمعن باش حالت بهتر میشه ، هروقت احساس تنهایی کردی من هستم میتونی باهام صحبت کنی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ❤️چون واقعا سخته خودت به تنهایی حالتو خوب کنی حق داری 

اگه بری دنبال کار شاید بتونی بری مشاوره که با ینفر صحبت کنی کمکت کنه مطمعن باش حالت بهتر میشه ، هروق ...

کار نمیتونم برم میگن تا وقتی ما هستیم هرچی میخوای به ما بگو نیازی نیست بری کار 

اگه بری دنبال کار شاید بتونی بری مشاوره که با ینفر صحبت کنی کمکت کنه مطمعن باش حالت بهتر میشه ، هروق ...

باید مشاوره انلاین انجام بدم

ممنونم ازتون خیلی لطف دارین♥️😘