2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کاش بچمون دختر باشه 😍

254 بازدید | 80 پست

منو شوهرم هر دو دلمون دختر میخواد

باردارم و هنوز جنسیت بچه رو نمیدونیم 

اسم دخترونه هم براش انتخاب کردیم و هرجا میریم لباس های دخترونه میپسندیم و کلا دختر دوستیم

حالا میترسم تمام این رویاهامون خراب بشه و بچه پسر باشه مطمئنم ناراحت میشم و برای دختر اقدام میکنم

من نمیگم پسر بده یا توهین نمیکنم به پسر ها ولی ما دختر میخوایم و سلیقه ها متفاوته 

امیدوارم خدا یه دختر خوشگل و سالم بهم بده دلم آروم شه🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله یه دختر سالم باشه 

ماشاءالله چقدر جفتتون باشعورید 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

انشاءالله با هر جنسیت که باشه زندگی پر از آرامش و سلامتی و عاقبت بخیر داشته باشند.

مبارکتون باشه عزیزم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ان شاءالله یه دختر سالم باشه  ماشاءالله چقدر جفتتون باشعورید

اگه میگفت پسر اونوقت بحث عوض میشد میگفت بین بچه ها فرق نزارید و اینا!!! همتون عین همین چه اونایی که میگن پسر چه اونایی که میگن دختر

درک نمی کنم که یه مادر چطوری دلش میاد بین بچه ها فرق بزاره 😑

بچه ای وجود نداره که بینشون فرق بزاره🤣

ایشونم مطمئنم بچشون دنیا بیاد حتی برخلاف تصورش پسر بشه عاشقش میشه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃