2777
2789

سلام.اول اینکه ممنون وقت گذاشتین.دوم اینکه من پلی کیستیک دارم برا همین پریود منظم نیست هیچ مثلا میشه که سه ماه یه بار پریود شم.اقدام کردم برا بارداری.ماه پیش اینام اوومید بود اگر اشتباه نکنن دکتر داده بود مصرف کردم.البته پریود نشدم دو روز حالت لکه بینی بود بعد قطع شد ولی دکترم گفن بخور.خلاصه اینکه الان یه هفته اینا بود نوک سینه هام دست میزدم خیلی در میکرد.الانم خودبخود حالت سوزش داره.

اوایل بارداری اول سینه حساس میشه درسته؟؟؟

مبخوام یه خورده امیدوار شم🥲

بچه ها منم راهنمایی کنید😭 ۶روزه پریودیم عقب افتاده دوروز بعد موعد ک بی بی زدم منفی شدم دیگه بی بی نزدم.الان چتدروزیه زیر شکمم واطراف نافم سفت شده و درد داره نفخ شدیدم دارم.ولی هیچ علائم دیگه ای ندارم نه سینه هام درد میکنه ونه حتی حساس شدن ونه کمرم درد میکنه.بنظرتون میشه امیدی ب بارداری داشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.