2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین بگین دوست دارین نزدیکان برای نی نی چی هدیه بدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون چی بیشتر براشون کاربردیه؟

راستش به نظر من از همه بهتر سکه س چون اگه بچه اول باشه که همه چی داره اگه هم بچه بعدی باشه بازم پدر و مادر به امید لباس از دیگران نیستن و به اندازه کافی میخرن البته اگه میخواهید تا یکی دوتومن خرج کنین یه لباس مهمونی خیلی شیک اندازه یکسالگیش هم عالیه چون لباس بچه خیلی گرونه

اگر نقدی نمیخوای ببری به نظرم یه اسباب بازی بگیر مناسب نوزاد مثل جغجغه پارچه ای کتاب پارچه ای و...

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

من بارداری دومم هست، و اعلام کردم هیچکس کادو نیاره، انتظار ندارم، اولا به بهانه‌ی کادو بدموقع و زود میان و مادر اذیت میشه، دوما خیلی ها از ته دل راضی نیستن و فقط چون مثلاً عمه هستن از روی رسم و  اجبار میگن زشت نباشه کادو میدن و قلبا راضی نیستن، مثلاً من خواهر شوهرم بچه دار نمیشه، آیا درسته من هر سری بچه بیارم  اون بمن کادو بده؟ من حتی آدمایی رو ک خودم حس کنم خسیس هستن و بخاطر رسم کادو میدن کادوشونو همون لحظه برمیگردونم، شده طرف عیدی داده ب بچم همون لحظه گفتم نه بخدا انتظار ندارم، به گرمی دستش رو فشردم با روی خوش پس دادم اونم بدش نیومده و پس گرفته

خداوند نور آسمان ها و زمین است
راستش به نظر من از همه بهتر سکه س چون اگه بچه اول باشه که همه چی داره اگه هم بچه بعدی باشه بازم پدر ...

وای آره

سکه و طلا و این چیزارو مادر و پدرم میخرن

میخوام یه چیزی از طرف شخص خودم باشه

به این لباس پرنسسی هایی که برای 1 یا 2 ساله زیاد فکر کردم

بنظرم خوب باشه اینم.

من بارداری دومم هست، و اعلام کردم هیچکس کادو نیاره، انتظار ندارم، اولا به بهانه‌ی کادو بدموقع و زود ...

حق داری عزیزم

ایشون حدودا دو ماه دیگه زایمان میکنن و من قراره دو هفته ی دیگه ببینمشون و چون خیلی خیلی این بچه و مادرش برام عزیزه و برای تولدش خیلی ذوق دارم میخوام یه چیزی بخرم.

یه جورایی مثل خواهرزادم حساب میشه.

مادرش برام خیلی عزیز و محترمه و همیشه مثل یه خواهر بزرگتر همرام بوده و راهنماییم کرده.

حق داری عزیزم ایشون حدودا دو ماه دیگه زایمان میکنن و من قراره دو هفته ی دیگه ببینمشون و چون خیلی خی ...

عزیزم پس شما فرق داره، یه جورایی خاله محسوب میشی، کادوی خاله هم گرفتن داره، چون بی منت،   

قدمش مبارک باشه

هرچی دوست داری بخر مثلاً من خواهرام تو بارداری از ذوق برا بچه عروسک میگرفتن ،خیلی خوشحال میشدم و اتاقش میذاشتم، و لباس میگرفتن ، یعنی ذوقشون بهم نشون میدادن ک اونا هم منتظرن

خداوند نور آسمان ها و زمین است