2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخرم نظر میدی؟

خستگاری کرده دیگ 

مبارکه

شمام دعوتشون کنید 

روز مرد و زن مامان بابات زنگ بزنن مامان باباش تبریک بگن

ی مدت صبر کنید

دعا و نماز بخون زودتر انجام بشه تکلیفت معلوم شه

خستگاری کرده دیگ  مبارکه شمام دعوتشون کنید  روز مرد و زن مامان بابات زنگ بزنن مامان باب ...

کجا دعوت کنیم😂😂😂😂

همون فقط گفته شوهرش ندین کوچیکه بزارید درس بخونه در ا ن حدم صمیمی نیستیم که زنگ بزنیم واسه تبریک😂😂

ایشالا هر چی صلاحه چی بگم والا

کجا دعوت کنیم😂😂😂😂 همون فقط گفته شوهرش ندین کوچیکه بزارید درس بخونه در ا ن حدم صمیمی نیستیم که ز ...

شوهرش ندین ینی خاستگاری

اگ خاستگار خوب برات اومد زنگ بزن بهشون بگو فلانی اومده نمی دونیم چیکار کنیم

اونم پامیشه میاد

ولی الان انگار شرایطش نداره 

یااااا حسیییین😂😂😂😂😂😂در این حدم مشتاق نیستم ولی خب...میخواستم فقط بدونم چه خبره

خاستگاری کرده دیگ

یا شرایطش نداشته الان بیاد

یا خاسته ببینه ماماننت چی میگ مزه دهنتون بفهمه

یااااا حسیییین😂😂😂😂😂😂در این حدم مشتاق نیستم ولی خب...میخواستم فقط بدونم چه خبره

ب هیچکس از فامیل نگید اگر جوابت مثبته

اگ مثبت نیست بگی برات تبلیغه ک فلانی ام خاستگارت بوده

اما اگ مثبته تا خاستگاری با گل و شیرینی نیومده نگینااا

ب هیچکس از فامیل نگید اگر جوابت مثبته اگ مثبت نیست بگی برات تبلیغه ک فلانی ام خاستگارت بوده اما اگ ...

چه مثبت باشه چه منفی به هیچکس نمیگم دوس ندارم اگه مثبت باشه که خب باید دوره آشنایی بگذره اگه منفی ام که خب واسه چی حرفم بیوفته دهن دیگران،خودشم خوشش نمیاد احتمالا