2777
2789

یک مساله‌ی مهمی که باید بدونید و واقعیت تلخی هم هست اینه که مسائل روانی درمان قطعی ندارن که مثلا شما سه ماه دارو مصرف کنید و بعد دیگه درمان بشید و افسرده و مضطرب نباشید. این رو نمیگم که ناامیدتون کنم میخوام واقعیت رو بگم که با دید بهتری بهش نگاه کنید. این بیماری‌ها مثل زخم نیستن که پانسمان بشن و تموم بشه بره. البته بسته به شدتش متفاوته، مثه زخمی که جاش می‌مونه میتونه باشه یا مثل آدمی که قند داره و تا آخر عمر احتیاج به مراقبت داره. شما باید دوره‌های درمانیتون رو مرتب ادامه بدید و کم کم تاثیرات مثبت رو مشاهده می‌کنید و هیچوقت هم وقتی اوضاع خوب شد درمانتون رو قطع نکنید چون شدیدتر برمیگرده. کم کم توی سبک زندگیتون هم تغییراتی ایجاد کنید، مثلا ورزش کنید و غذای سالم مصرف کنید چون این قرص‌ها معمولا یبوست ایجاد میکنه و روده‌ها هم اصلی‌ترین بخش بدن برای نرشح سروتونین هستن. شما باید یاد بگیرید که با این بیماری زندگی کنید و کم کم یاد می‌گیرید که در حضور اون بتونید به تمام مسائل زندگیتون برسید. این داروها هم کمک می‌کنن که بتونید راحت‌تر یاد بگیرید. در مورد داروهاتون با دکترتون همیشه صحبت کنید و بگید چه تاثیری براتون داره تا در صورت لزوم تغییرشون بده. احتمالا اگر توو نسخه‌ی شما پوکساید هم اضافه کنن اون مشکل معده هم برطرف میشه. سیتالوپرام معمولا این درد معده رو در پی داره همیشه پس سعی کنید یا نیم ساعت بعد از غذا مصرف کنید یا همراه غذا. غذاهای پرچرب و نمک رو هم از رژیم غذاییتون حذف کنید و آب زیاد بخورید. دتاکس واتر برای خودتون درست کنید و مصرف کنید. بعد از یه مدت تاثیرشون خودتون رو متعجب میکنه ولی خودتون هم باید تلاش کنید و مثبت فکر کنید به درمانتون. اگر منفی نگاه کنید چیزی عوض نمیشه. شما هرجوری فکر کنید مغزتون فقط همونارو می‌بینه. منفی باشه منفی میبینه

مثبت باشه مثبت

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مشکل شما در چه حد بود ؟  من مشکلم اضطرابه و این که سر چیزای بی خودی گریه می کنم مثلا میرم ...

عزیزم ، معادل آسنترا زولوفت ، من قرص های اصل اش رو وارد کردم ، دلال ها از من میخرن ۹۰۰ میفروشن به مصرف کنند یک ملیون صد من دوست دارم مستقیم. برسه دست مصرف کننده ، اگر بخواهی تا ۵ تا پاکت هم دارم بهت بدم ، همینجا ریپلای کن برات ایدی تلگرام میفرستم  عکس قرص و پاکت برات میفرستم هر کی از من خریده راضی بوده ، اگر تهران هستی پرداخت اش میزارم برات هنگام تحویل ، شهر دیگه باشی برات با تیپاکس ارسال می کنم 

اسی مشکل شما در چه حد بود ؟  من مشکلم اضطرابه و این که سر چیزای بی خودی گریه می کنم مثلا میرم ...

بعد زولوفت قرص اصل آلمانی من دارم ، اسنترا قرص های به درد نخور ایرانی اصلا هیچی هم مصرف نکنی بهتره چون نه تاثیر داره نه چیزی تازه یکی از مشتری ها میگفت اسنترا هر روز بالا میورد 

ببخشید دتاکس واتر چیه

آب سم زدا

اسمش سخته اما خودش آسونه

یه بطری آب بردارید

اگر آب تصفیه شده بود که چه بهتر اگه نه از آب معدنی واتا استفاده کنید.

دوتا دونه توت فرنگی و نصف خیار و برگ نعنای تازه توش بریزید و بذارید توو یخچال ۲۴ ساعت بمونه و بعد مصرف کنید. میوه‌ها توی آب تمام خواص خودشون رو آزاد میکنن و جذبشون کامل تر میشه توی بدن.

از هر میوه‌ و سبزی‌ای هم که بخواید میتونید استفاده کنید.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر