2777
2789

لطفااا بگید چ مهدایی واااقعا خوبن و راضی بودید، 

بگید ک از چ نظر راضی بودید

بهداشت خیلیی مهمه دو زبانه بودن و کلاسای مختلف (مثل شنا و یوگا) 

بالن زرد رو خیلی میگن عالیه و نغمه پرستو ام خیلی شنیدم

بعد الان وسط سال ثبت نام میکنن دیگ؟! 

راهشم برام خیلی مهم نیست خودم میبرمش هرجا باشه اما ترجیحا همون منطقه 1 تا 3

لطفا مزایا و معایب همرو بگید.... ❤️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

تو شهر ما اینجور مهدا که اسم در کردن سخت گیری میکنن، مثلاً نمیذارن مادر چن وقت با بچه بمونه تا به محیط عادت کنه، من پسرم خیلی وابسته ست بهم واسه همین فعلا نذاشتمش مهد ، چون مهدکودکای خوب سخت گیرن، معمولی ها هم که کار خاصی انجام نمی‌دن از طرفی مریضی و بیماری هم فراوونه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
تو شهر ما اینجور مهدا که اسم در کردن سخت گیری میکنن، مثلاً نمیذارن مادر چن وقت با بچه بمونه تا به مح ...

خب آخه الان اصلا سوالم چیز دیگ بود هیچ ربطی نداشت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه الان اصلا سوالم چیز دیگ بود هیچ ربطی نداشت

😆😆 درسته عزیزم، فقط خواستم بگم قبل ثبت نام پرس و جو کنی که جایی بری که به بچه سخت نگذره نه اینکه فقط امکانات رو در نظر بگیری

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
😆😆 درسته عزیزم، فقط خواستم بگم قبل ثبت نام پرس و جو کنی که جایی بری که به بچه سخت نگذره نه اینکه ف ...

مشکلی نداره ک بدون من بره مهد

اگرم بگه نمیخوام برم زورش ک نمیکنم نمیفرستم... 

میخوام کلاسای مختلف داشته باشن بازی کنن و کلا امکاناتش اوکی باشه 

بعدم نمیتونن بچمو ب زور بگیرن از بغلم بندازنش تو کلاس ک

بچه خودمه میخوام باهاش بیام تو کلاس... 

کلا ب من وابسته ام نیست خودش دوست داره تنهایی بره بیاد