2777
2789
عنوان

ترمیم ناخن

18 بازدید | 8 پست

سلام 

دوستان کسی تو اقدام بوده ترمیم ناخن انجام داده ؟ بعد بارداری ریمو کردین؟ از دکتر پرسیدم میگه مشکلی نداره تو بارداری ترمیم ناخن

لطفا خواهشا کسایی که میخوان بیان امر ونهی کنن و هم اعتقاد من نیستن پست نذارن تاپیک رو به جنجال نکشن  

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

من خودم ناخنکارم  هیچ اشکالی نداره ولی بنظرم کاشت ژل بزن کاشت پودر نزن بوش شاید واست ضرر داشته ...

من برای کسی میپرسم به نظرت از ناخن مواد جذب نمیشه؟ برای بو خوب میشه ماسک زد

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای کسی میپرسم به نظرت از ناخن مواد جذب نمیشه؟ برای بو خوب میشه ماسک زد

ربطی نداره کلا که جذب نشه   ولی در کل ترمیمش رو به ناخنکارش بگه واسش با ژل بزنه با پودر نزنه پودر خیلی ضرر داره و خیلیا دیگ اصلا با پودر کاشت نمیزنن واسه مشتریاشون 

پودر همون که با مایع ترکیب میکنن میزنن؟

اره میزننش تو لیکویید درکل این نوع کاشت واسه همه ضرر داره کاشت ژل هم ظریف تره هم ضرری نداره و بهتره خودم کلا پودرو گذاشتم کنار و فقط با ژل کار میکنم واسه مشتریام