2777
2789
عنوان

کم تحرک بودن اسپرم

59 بازدید | 35 پست

سلام روز بخیر

دوستان من همسرم کم تحرکی اسپرم داره

علتش هم واریکوسل گرید۱بود

عمل کرد ۶ماه از عملش گذشته

۳ماه هم دارو خورد 

ولی همچنان باردار نمیشم

خودم هم تنبلی تخمدان ندارم اگه مشکل دیگه ای داشته باشم نمیدونم 

تجربه ای برای افزایش تحرک اسپرم دارین؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حالا مشکل از تو بود میرفت زن میگرفت

😶

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
بله روزی ۲ تا گردو و ماهی ساردین زیاد بخوره تخم کتانم عالیه

نحوه ی مصرف تخم کتان چطوریه عزیزم؟

اگه حالا مشکل از تو بود میرفت زن میگرفت

چرا این حرفو میزنین کمتر مردی انقدر نامرده 

شوهر من ۷ سال پای من نشست من گریه میکردم اون دلداری میداد بخاطر اینکه دل من نشکنه سمت خواهرزاده و برادرزادهاش نمیرفت 

خالمم ۱۰ سال بچه نداشت شوهر اونم همینطور

عمم همینطور 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

من مطلب جمع آوری کردم ایتا برا. تحرک و شکل خواستی آیدی بده بفرستم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
معمولا این جور موقع ها آی یو تی میکنن

نمیدونم چرا اصلا دست ودلم به درمان پزشکی نمیره

اوضاع همسرم خیلی بد نبود

تعداد اسپرمش خوب بود فقط تنبلی داشت

دکتر گفت حتی بادارو هم اوکی میشه ماگفتیم عمل که که سریع تر مشکل حل شه

دارو هم بعداز عمل خورد ولی….

من دیگه شک کردم خودم مشکلی مثل بسته بودن لوله داشته باشم

دکتر زنان که میرم اصلا گوش نمیدن میگن تو پریودت منظمه هیچ مشکلی نداری 

سونو هم دادم روز ۱۲یا ۱۳سیکل فولیکول۱۸داشتم

راستی تاپیک ناجی اسپرمم بخون 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم