2777
2789

همش خواب زایمان طبیعی میبینم🤦🏻‍♀️

فقد داشتم توخواب گریه میکردم که من با دکترم حرف زدم من طبیعی نمیتونم من سزارینی ام به دکترم زنگ بزنید.هیچکسم به حرفم گوش نمیداد😭خودشم دوهفته مونده بود به زایمانم ولی ماما نگهم داشته بود،به پرستار میگفتم هنوز دوهفته مونده گفت دوهفته رو باید اینجا بمونی 😰

وای کل بالشم خیس بود صبح.از صبحه همش سر درد دارم و بیحوصلم

واقعا چجوری زایمان میکنن بعضی خانوما😑خیلی دل و جرعت میخواد بخدا.الکی نیست میگن بهشت زیر پای مادراست

من بهش فکرمیکردمم گریم میگرفت خوابش خیلی واقعی بود😑خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شدن درد داره

چه سز چه طبیعی

هردو سخت هستن

بی خودی بهشتو به مادرا نمیدن

وقتی تو نی نی سایت خانم ها با عشق و علاقه از سز میگن و فکر میکنن با سز انگار نه انگار زایمان کردن یاد مریضای بخش زنان میوفتم😁

من سر پسراولم درد طبیعی کشیدم ولی سزارین اورژانسی شدم تا مدت ها خواب اون درد طبیعی رو میدیدم ک باردارم باز باید طبیعی زایمان کنم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
مادر شدن درد داره چه سز چه طبیعی هردو سخت هستن بی خودی بهشتو به مادرا نمیدن وقتی تو نی نی سایت خ ...

وای نه از سزارینم نترسونینم😂😂من تاحالا بیمارستان بستری ام نشدم چه برسه به جراحی.خیلی وحشت دارم حتی از سزارین ولی بنظرم راحت تر از طبیعی میاد

من سر پسراولم درد طبیعی کشیدم ولی سزارین اورژانسی شدم تا مدت ها خواب اون درد طبیعی رو میدیدم ک باردا ...

وای منم از همین میترسم که مجبورم کنن درد طبیعی رو بکشم 

خیلی سخته خیلی🤦🏻‍♀️خیلی اذیت شدین؟درد جفتشم کشیدن وحشتناکه.یکی از فامیلای مارو هم اینجوری کرده بودن دیگه

وای منم از همین میترسم که مجبورم کنن درد طبیعی رو بکشم  خیلی سخته خیلی🤦🏻‍♀️خیلی اذیت شدین؟در ...

خیلی زیاد ۴سال گزشته یادم‌نمیره ب خصوص ک بعدش بچم بستری شد 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!