2777
2789
عنوان

مامانم🤦🏻😭😬

13 بازدید | 16 پست

مامانم رفته یکاریو تازه شروع کرده بعد هنوز بهش هیچی حقوق ندادن گیر داده بیا توام عضو شو بعد منم گفتم نمیخوامو نمیتونم ناراحت شده قهر کرده میگه من اینهمه کار برات کردم تو یه کار برام نمیکنی بعد کاره تم اینطوریه که باید اولش کلی لوازم پوستی بخری بزنی به پوستت بعدم بفروشی خب من نمیخوام مگه زوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم مادرت افتاده تو دام این شرکتای دره پیت اشغال فروش😑

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اره 

وااایم ن داداشم ۵ سال پیش ۲ تومن ضرر کرد و وسیله های  چرت خرید اخر سر بابام تو فروشگاهش رو بقبه وسایلا اشانتیون میداد یا نامانم میداد ب دروهمسایه 

بنظرم جلوشو بگیر بگو اینا هرمین 

تازه دوست داداشمم اولش میگفت بیا هواتو دارم با هم میفروشیم همینکه داداشم خریدشو کرد کلا طرف ناپدید شد جواب تلفنشم نداد حتی